Ειδήσεις

Συνάντηση Κωτσού – Χρυσοβελώνη


Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ευχήθηκε στη Θεσσαλή Υφυπουργό κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και επισήμανε πως θεωρεί τη συνεργασία τους δεδομένη με στόχο την προώθηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τους Δήμους της Περιφέρειάς μας και όχι μόνο. Εξάλλου οι δυο του είχαν συνεργαστεί άριστα και την περίοδο που η κ. Χρυσοβελώνη ήταν Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Επίσης ο κ. Κωτσός έθεσε και ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Μουζακίου και κυρίως τα έργα που εκκρεμούν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και είναι:

  • Παιδικές Χαρές (285.000 ΕΥΡΩ)
  • Προμήθεια Μηχανημάτων (256.000 ΕΥΡΩ)

Η κ. Χρυσοβελώνη κάλεσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι ενημέρωσαν την Υφυπουργό και το Δήμαρχο ότι εντός του μηνός θα εκδοθούν οι άδειες δημοπράτησης των δύο έργων.

Επίσης ο κ. Κωτσός ενημέρωσε την Υφυπουργό ότι ο Δήμος Μουζακίου θα καταθέσει και τρεις νέους φακέλους στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ και θα αφορούν αποχετεύσεις, υδρεύσεις και αγροτική οδοποιία.

Προηγούμενο άρθρο ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Το τελευταίο ψέμμα του κ. Τσίπρα θα είναι στη ΔΕΘ
Επόμενο άρθρο Η αγάπη μας για την Θεσσαλία