Ειδήσεις

Συνάντηση Κ. Νούσιου με το Δ.Σ. του Λαογραφικού και Αθλητικού Κέντρου Παλαμά Δρώμενα


Αντιπροσωπεία τoυ Δ.Σ. του Λαογραφικού και Αθλητικού Κέντρου Παλαμά «Δρώμενα» υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Σοφία Τζέλλα, τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Τζέλλα και το Μέλος κα Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου εξήρε την προσφορά της Π.Ε. Καρδίτσας σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις, ως ουσιαστική αρωγός του Σωματείου.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος συνεχάρη το Λαογραφικό και Αθλητικό Κέντρο Παλαμά «Δρώμενα»  για την πλούσια δραστηριότητά του και συμβολή στη διατήρηση της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, συντελώντας στη διάδοσή της πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια του νομού μας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Σύλλογος από το 2016 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, έχει διευρύνει τη βάση του με πρωτοποριακές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μουσικοθεατρικές χορευτικές παραστάσεις, αποτελώντας ενεργό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τους προσεχείς σχεδιασμούς, εκφράζοντας τη βεβαιότητά τους ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πρωτοστατήσει στην ενίσχυσή τους.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία επί τη ιερά μνήμη του Γρηγορίου Ακραγαντίνων
Επόμενο άρθρο Χρέος 4,6 εκ. ευρώ παρέλαβε ο Δήμος Καρδίτσας