Συνάντηση με τους αγρότες της Κρήτης υπόσχεται ο Σωτ.Χατζηγάκης


Για επιπόλαιους και επικίνδυνους λαϊκισμούς από πλευράς Αντιπολίτευσης κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απαντώντας στα περί απουσίας του στη διάρκεια των κινητοποιήσεων των αγροτών της Κρήτης.

«Σε όλες τις επαφές μου στις Βρυξέλλες δίνω τη μάχη για το καλύτερο δυνατό της ελληνικής γεωργίας, με αυτοπεποίθηση, με σοβαρότητα και με αξιόπιστα επιχειρήματα, χωρίς επιπόλαιους και επικίνδυνους λαϊκισμούς για εσωτερική κατανάλωση» σημειώνει σε γραπτή ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος κατηγορεί την Αντιπολίτευση για ανυπόστατους ισχυρισμούς και υπενθυμίζει ότι οι εκπρόσωποι αγροτών από την Κρήτη συμμετείχαν από τους πρώτους στον ανοιχτό διάλογο, τόσο στην πολύωρη συνεδρίαση της 22ας Ιανουαρίου, όσο και σε άλλες επιμέρους συνεργασίες κατά τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι στο πακέτο των 500 εκατ. ευρώ περιλαμβάνονται και τα ανάλογα προϊόντα της Κρήτης για τα οποία θα χορηγηθούν αποζημιώσεις ανάλογες με εκείνες όλων των άλλων αγροτών.

Ο υπουργός εξηγεί επίσης τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τους Κρήτες και διαβεβαιώνει ότι αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες θα συναντηθεί μαζί τους.

Προηγούμενο άρθρο Αυτόνομα λειτουργεί ο Δ. Καρδίτσας για τα φωτοβολταΐκά
Επόμενο άρθρο Το περιστέρι