Συνάντηση Πολιτισμού


  Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κ. Απόστολου Ξυδιά, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της επιχείρησης συνάντηση με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται και προσφέρουν χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας..

Σκοπός της πρώτης αυτής συγκέντρωσης ήταν η διατύπωση και σύνθεση απόψεων, καθώς  και η καταγραφή σημαντικών θεμάτων που αφορούν την πολιτιστική δραστηριότητα γενικότερα, η οργανωμένη προσπάθεια για τη στήριξη αλλά και τη δημιουργία νέων ποιοτικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας.

Μεταξύ άλλων προσκλήθηκαν συμπολίτες μας που υπηρετούν διάφορες μορφές τέχνης του πολιτισμού (λαϊκή παράδοση, κιν/φος, μουσική, φωτογραφία κλπ), οι οποίοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντική του είδους συνάντηση, με σκοπό οι πρώτες προσεγγίσεις που τέθηκαν σε συζήτηση, να οργανωθούν και να πραγματοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Στη συζήτηση συμμετείχαν: ο μαέστρος κ. Χρήστος Σάλτης, ο τενόρος κ. Γιώργος Γιάκας, ο πρόεδρος της ΛΕΦΚΚ κ. Ηλίας Παγανός, ο πρόεδρος της Κιν/φικής Λέσχης κ. Παύλος Μπεμπές, η πρόεδρος χορευτικού ομίλου «Καραγκούνα» κα Μαίρη Θεολόγη ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζαν κι άλλοι συμπολίτες, οι οποίοι όμως δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, η οποία είναι τόσο χρήσιμη και αποδοτική για το πολιτιστικό κίνημα του Δήμου μας.

          Στην προσπάθεια αυτή, θα κληθούν επίσης να συμμετάσχουν κι άλλοι ενεργοί πολίτες του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία του Νομάρχη στο Κρυονέρι, Πεζούλα & Φυλακτή
Επόμενο άρθρο Παραδοσιακοί Oικισμοί του Nομού Kαρδίτσας