Συνάντηση του προέδρου ΔΕΤΑΚ με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΔΕΤΑΚ μεταξύ του προέδρου της επιχείρησης κου Απόστολου Ξυδιά, με τον πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Καρδίτσας κο Γιάννη Θώδη, το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κο Βασίλη Τσιαμούλη, καθώς και τον τέως πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας κο Μάκη Τζάτζο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καταρτισμός του προγράμματος των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παλέρμου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ Καρδιτσιωτών παλαιμάχων και ομάδας γνωστών επίσης ποδοσφαιριστών που διέπρεψαν παλαιότερα στο δημοφιλέστερο άθλημα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Κυρίως όμως επισημάνθηκε η ανάδειξη της διαχρονικής αξίας του Παλέρμου ως χώρο άθλησης, πόλο έλξης και ιστορικό σημείο αναφοράς πολλών γενεών συμπολιτών μας που μεγάλωσαν και αθλήθηκαν στους χώρους του.

Τονίστηκε επίσης η ανάγκη καλέσματος πολλών διαιτητών και δημοσιογράφων που διακρίθηκαν για πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου (σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο), η όσο το δυνατόν καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης η οποία και θα συμβάλλει στην επιτυχία της.

Ουσιαστικός και καταλυτικός θα είναι και ο ρόλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καρδίτσας, ο οποίος με την ενεργό συμμετοχή του θα συνδράμει για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης, ως ο πλέον αρμόδιος για θέματα αθλητισμού.

Τέλος για τη μεγαλύτερη επιτυχία του φεστιβάλ η οποία αφορά την παρουσία πολλών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από διάφορες πόλεις, συν-αποφασίσθηκε η μετάθεση της ημερομηνίας της εκδήλωσης από τις 13 στις 18 Σεπτεμβρίου 2008.

Προηγούμενο άρθρο Σημαντικά έργα σε Αγιοπηγή και Παλαιοκκλήσι
Επόμενο άρθρο Blood Brothers: Το απόλυτο μιούζικαλ