Συνάντηση Τσιάρα με ομογενείς βουλευτές


Με το Δ.Σ. της ΠΑΔΕΕ, της οργάνωσης δηλαδή  των Ελλήνων ομογενών βουλευτών,  εκλεγμένων σε ξένα κοινοβούλια, συναντήθηκε την Τετάρτη 03 Ιουλίου ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κώστας Τσιάρας.

 

Ο βουλευτής Καρδίτσας καλωσόρισε τους ομογενείς βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε μια ένθερμη και εγκάρδια συνάντηση, καθώς την πλειονότητα τους ο κ. Τσιάρας την γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του ως υφυπουργός Εξωτερικών. Κατά την διάρκεια της έλαβε χώρα μια σύντομη αμφίδρομη ενημέρωση επί των θεμάτων αρμοδιότητας της επιτροπής και των ζητημάτων της Ελληνικής Ομογένειας.

«Με μεγάλη ικανοποίηση εδώ στο εθνικό κέντρο παρακολουθούμε το σημαντικό έργο όλων των μελών της ΠΑΔΕΕ και το ενδιαφέρον τους για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα», ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και συνέχισε,: «Η πολυσχιδής δραστηριότητα και οι σημαντικές παρεμβάσεις σας υπέρ της κοινής μας Πατρίδας, παράγουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα υπέρ των εθνικών μας θεμάτων και σας ευχαριστουμε για αυτό. Θέλουμε εσείς να συνεχίσετε να μεταφέρετε, στις 27 χώρες και τα 72 Κοινοβούλια στα οποία μετέχετε, την πραγματική εικόνα της Ελλάδας και της προσπάθειας που καταβάλλει για την έξοδο από την κρίση, αλλά και τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η χώρα μας».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην ΠΑΔΕΕ συμμετέχουν περίπου 225 βουλευτές ελληνικής καταγωγής από όλη την υφήλιο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θεσμό, ο οποίος τελεί από το 1996 υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

 

Προηγούμενο άρθρο Στη «στενή» 15 άτομα στη Θεσσαλία για παραβάσεις του ΚΟΚ
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνεται και η τρίτη εβδομάδα ανάγνωσης και δημιουργικότητας