Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και πολίτες


Με την ίδια ένταση συνεχίζεται η δραστηριότητα της βουλευτού Ασημίνας Σκόνδρα, με στόχο πάντα την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν τόσο σε επίπεδο φορέων όσο και των πολιτών.

Αλλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές είχε το προηγούμενο τετραήμερο και ενημερώθηκε για τα επίκαιρα θέματα που κυριαρχούν στο Νομό, με πρόθεση να παρέμβει όπου υπάρχει πρόβλημα.

Αρχικά συναντήθηκε με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Η Βουλευτής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό του, για να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής  ο οποίος είναι Καρδιτσιώτης, δήλωσε αποφασισμένος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, προς όφελος πάντα των πολιτών και του προσωπικού.

Η βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δασοπονίας κ. Στέργιο Αδαμόπουλο, ο οποίος γνωρίζοντας τις θέσεις της, την ενημέρωσε αναλυτικά, της παρέδωσε υπόμνημα και ζήτησε τη συμβολή της, ώστε το εν λόγω τμήμα να παραμείνει στην Καρδίτσα ως έχει.

Η κ. Σκόνδρα, υποστήριξε ότι μία ρεαλιστική και εφικτή  λύση είναι  να συνενωθούν σε ένα, τα δύο παρεμφερή  Τμήματα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και να έχουν δύο ανάλογες κατευθύνσεις, έτσι ώστε να παραμείνουν οι σπουδαστές και το εκπαιδευτικό προσωπικό ως έχει.

Εκτίμησε δε, ότι αυτή  η λύση έχει πιθανότητες να γίνει δεκτή και από το Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Ματαράγκας.

Την ενημέρωσαν για φήμες που κάνουν λόγο για την απομάκρυνση των τάξεων του Γυμνασίου (μετά τις Λυκειακές τάξεις).

Οι γονείς εκδήλωσαν την ανησυχία τους και επιχειρηματολόγησαν για την παραμονή του γυμνασίου, στη Ματαράγκα.

Της ζήτησαν να λάβει ενεργό μέρος, ώστε να παραμείνει το γυμνάσιο ως έχει.

Η Βουλευτής υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, και εφικτό προς την κατεύθυνση αυτή.

Άλλωστε είναι πάγια η θέση της Ασημίνας Σκόνδρα, ότι ο ρόλος της περιφέρειας, είναι καθοριστικός. Δεν  θα πρέπει να αποδυναμωθεί, αλλά αντίθετα να στηριχθεί, ώστε να παρέχει στους κατοίκους της ποιότητα ζωής, ευκαιρίες στους νέους, και μπορεί να συντελέσει τα μέγιστα στην γενικότερη ανασυγκρότηση της χώρας.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας στα Καλυβάκια και κατανυκτικός Εσπερινός
Επόμενο άρθρο 1η Συνάντηση των Εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΥΠΟΔΟΧΗ» ώστε να συγκροτηθούν σε σώμα