Ειδήσεις

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας


Την   22η  του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 7/2018 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα:

1ο. Συζήτηση και γνωμοδότηση τροποποίησης κανονιστικής απόφασης που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη της Καρδίτσας. Εισήγηση: Γούλας Γεωργιος.

2ο. Συζήτηση και γνωμοδότηση που αφορά την εξέταση τροποποίησης σχεδίου στο ΟΤ. Γ 509. Εισήγηση: Ράγκου Περσεφόνη.

3ο Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την κοπή δένδρου Λικυδάμβαρης στην οδό Καραϊσκάκη. Εισήγηση: Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου Δημ. Καρδίτσας.

4ο Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την κοπή δένδρου Λικυδάμβαρης στον ποδηλατόδρομο Μπλατσούκα. Εισήγηση: Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου Δημ. Καρδίτσας.

5ο Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 56/2012 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας σχετικά με την αίτηση του Συλλόγου Πελοποννησίων για την τοποθέτηση προτομής του ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην αριστερή πλευρά του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου.

6ο  Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την κατάργηση ή μη πέντε (5) θέσεων κενωθέντων περιπτέρων και αποξήλωση κουβουκλίων. Εισηγητής: Ράϊκος Απόστολος

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Φυσικές επιστήμες στην πράξη