Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της ένστασης του Αναστασίου Τσιώνα κατά της υπ’αριθμ. 209/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2008.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση προγράμματος εκτελεστέων έργων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την επιχειρούμενη νέα διοικητική μεταρρύθμιση.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α για την εκμετάλλευση του Παυσιλύπου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του καταστατικού της Α.Ε. με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου (με μία μετοχή ποσοστό 0,10%), και ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή του συμβολαιογραφικού εγγράφου – καταστατικού.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου Παυσιλύπου στην Α.Ε.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’αριθμ. 44/2008       απόφασης της ΔΕΥΑΚ που αφορά τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού αυτής

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ονομασία της πλατείας Τ.Δ Αρτεσιανού (άρθρο 8 Ν. 3463/2006)

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση και βελτίωση του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας.
Προηγούμενο άρθρο Θέσεις της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρδίτσας σχετικά με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας