Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2009.

2.       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αίτησης δημοτών σχετικά με την  ελεγχόμενη στάθμευση.

3.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της κανονιστικής απόφασης που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση και την καταγραφή και κατανομή αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης mobiPARK.

4.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εκχώρηση προς τη ΔΕΥΑ Καρδίτσας της αρμοδιότητας υλοποίησης και της σχετικής πίστωσης του έργου «Μελέτη ανίχνευσης γενεσιουργού αιτίας δημιουργίας οσμής του νερού της Λίμνης Πλαστήρα».

5.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μίσθωση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.

                                             

6.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορά αλλαγή τίτλου της μελέτης: «Αναγνωριστική μελέτη τμήματος παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη (λύση είτε υπογείωσης άξονα στην περιοχή Σ. Σταθμού είτε διερεύνησης εναλλακτικών λύσεων)».

7.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης διετούς προγράμματος δράσης της ΔΗΚΕΚ.

8.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ψήφιση κανονισμού εσωτερικών Υπηρεσιών της ΔΗΚΕΚ.

9.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ψήφιση κανονισμού της ΔΗΚΕΚ

10.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ψήφιση κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης της ΔΗΚΕΚ.

11.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΓΠΣ/GIS) ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

12.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για το έργο «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ».

13.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διατήρηση και Διάδοση Πολιτιστικών και Ιστορικών Στοιχείων και Αρχείων του Δήμου Καρδίτσας».

14.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Συλλογή, ψηφιοποίηση και τεκμηρίωση πολιτιστικού υλικού και τουριστικού προϊόντος της Καρδίτσας», ενταγμένου στη ΣΑΕ215/3 του ΠΔΕ 2005 και στο Ε.Π. «Κοινωνία Της Πληροφορίας».

15.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάθεση του έργου «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής Στήριξης για την εφαρμογή Αστικών Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων στο Δήμο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της Δ’ προγραμματικής περιόδου.»

16.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό επιτροπής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις βιώσιμης απασχόλησης στο Δήμο Καρδίτσας και στην περιβάλλουσα πεδινή, αστική και ημιαστική ζώνη- Συνοδευτικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες»- ΜΕΤΡΟ 5.2 Γ’ ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

17.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση χρονικής διάρκειας της σύμβασης έργου με τίτλο: «Διαχειριστικό κλείσιμο των Επιχειρησιακών Σχεδίων και μεμονωμένων έργων του Δήμου Καρδίτσας, σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του Γ΄ ΚΠΣ».

18.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το άνοιγμα Τραπεζικών Λογαριασμών στο πλαίσιο έργων του Γ’ ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

19.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ονοματοδοσία οδών και πλατειών Δήμου Καρδίτσας.

20.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και ΠΑΔΥΘ για την λειτουργία του Ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων της Δυτικής Θεσσαλίας.

21.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την οριστική παύση λειτουργίας και αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη θέση «Ξηραύλακας» του Δήμου Καρδίτσας.

22.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παραλαβή και έγκριση της μελέτης δημιουργίας δικτύου προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Καρδίτσας.

23.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 35%.

24.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 45%.

25.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανάδειξη- προβολή- προστασία- βελτίωση Δημοτικού Λαογραφικού Μουσείου Καρδίτσας».

26.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. του έργου «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

27.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Δ. ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ».

28.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Δ. ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ».

29.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ».

30.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και του 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Σύστημα επεξεργασίας νερού με όζον»

31.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.  του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

32.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το βορειοδυτικό τμήμα του περιφερειακού δρόμου.

33.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την γνωμοδότηση περί της δυνατότητας  συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ του Δήμου Καρδίτσας και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «TREK Consulting Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 125-127) και εκπροσωπείται νόμιμα.

34.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2008.

35.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της υπ’ αριθμ. 52/2008 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «ΚΑΠΗ Καρδίτσας» που αφορά την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

36.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της υπ’ αριθμ. 80/2008 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτικό Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο ‘Λ. κ’ Ν. Σακελλαρίου’ Κέντρο Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας» που αφορά την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

37.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της υπ’ αριθμ. 67/2008 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Παιδικές Βιβλιοθήκες- Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καρδίτσας» που αφορά την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

38.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της υπ’ αριθμ. 50/2008 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Φιλαρμονική Καρδίτσας» που αφορά την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

39.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΑΠΗ Καρδιτσομαγούλας, οικονομικού έτους 2008.

40.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του απολογισμού- ισολογισμού έτους 2007 του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου.

41.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του απολογισμού του Αθλητικού Οργανισμού Καρδιτσομαγούλας οικονομικού έτους 2007

42.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του απολογισμού του ΚΑΠΗ Καρδιτσομαγούλας οικονομικού έτους 2007

43.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων.

44.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη λύση σύμβασης μελέτης που αφορά την Παλιά Ηλεκτρική (Πολιτιστικό Κέντρο).

45.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της υπ’ αριθμ. 11/2008 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Ρούσσου που αφορά εκμίσθωση αγροτεμαχίων.

46.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις συνδρομές του Δήμου Καρδίτσας σε εφημερίδες- περιοδικά- Internet.

47.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση δαπανών για την εκδήλωση «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008».

48.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση δαπανών 2ης πάγιας προκαταβολής του κ. Δημάρχου.

49.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στην Τουριστική Έκθεση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2008».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

ΛΑΜΠΡΟΣ  ΤΑΤΣΙΟΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβαθμίζεται η ΝΔ είσοδος της πόλης της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις πλήρωσης θέσεων στον ιδιωτικό & ευρύτερο δημόσιο τομέα