Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής με χρήση της Τηλεματικής.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σύστασης Αναπτυξιακής Α.Ε Ο.Τ.Α με διακριτικό τίτλο «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδος Α.Ε» και καταβολή ποσού 20.000, 00 € ως πρώτη δόση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά του πλεονάζοντος προσωπικού της ΔΕΤΑΚ στο Δήμο Καρδίτσας και σε νομικά του πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 269 παρ. 3 έως 5 του Ν. 3463/2006.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Δήμο Καρδίτσας και σε νομικά του πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αντίστοιχης ή παρεμφερούς ειδικότητας με αυτήν που κατείχαν στη ΔΕΤΑΚ για την κατάταξη του μεταφερόμενου προσωπικού της.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΚ.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μεταφορά προσωπικού ορισμένου χρόνου από τη ΔΗΑΜΕΚ στην ΔΗΚΕΚ

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α για την εκμετάλλευση του Παυσιλύπου.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του καταστατικού της Α.Ε. με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου (με μία μετοχή ποσοστό 0,10%), και ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή του συμβολαιογραφικού εγγράφου – καταστατικού.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου Παυσιλύπου στην Α.Ε.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 5ης αναμόρφωσης     του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2008.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της ένστασης του Αναστασίου Τσιώνα κατά της υπ’αριθμ. 209/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’αριθμ. 44/2008 απόφασης της ΔΕΥΑΚ που αφορά τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού αυτής

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ονομασία της πλατείας Τ.Δ Αρτεσιανού (άρθρο 8 Ν. 3463/2006)

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 41/2008 απόφασης του Δ.Σ. των Παιδικών Βιβλιοθηκών – Πνευματικού Κέντρου Δήμου Καρδίτσας που αφορά τη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού τους.

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 74/2008 απόφασης του Οργανισμού  Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης του Δήμου Καρδίτσας που αφορά τη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αντικατάσταση του εκπροσώπου γονέων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καρδίτσας.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή ποσού 10.000 € προερχόμενο από τον ΟΠΑΠ

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απαλλαγή δημότη από το τέλος κοινοχρήστων χώρων (Κοτλίτσας Απ. & Φωτ. – Κατέβα Αγνή Ο.Ε)

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού σε δημότη Μυρεσιώτης Προκ.)

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προέγκριση εκδήλωσης «Η πόλη στα παιδιά»

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφηκε η πράξη εφαρμογής στο Θύλακα Ζαχαριωτών
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Νομάρχη Καρδίτσας στο Καραμανώλη