Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 21η Μαϊου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί τεσσάρων (4) θεμάτων ως κατεπείγον με τίτλο: α) Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας για ανάγκες πυρασφάλειας – πυροπροστασίας και β) Εκλογή (επιλογή) υδρονομέων άρδευσης που θα απασχοληθούν στο δήμο Σοφάδων το έτος 2019 γ) Αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου, τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής παραλαβής του έργου: «Αισθητικη αναβαθμιση και αναδειξη οικισμού Θραψιμιου» (Α.Μ. 23/2011) προϋπολογισμού 600.000,00 € και δ) Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής για την έγκριση όρων και λήψη δανείου από τη Τράπεζα Πειραιώς.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Παπαμαργαρίτης Χαράλαμπος.

2. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας για ανάγκες πυρασφάλειας – πυροπροστασίας.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Σκρέτα Αικατερίνη.

3. Εκλογή (επιλογή) υδρονομέων άρδευσης που θα απασχοληθούν στο δήμο Σοφάδων το έτος 2019.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εκίζογλου Σπυρίδων.

4. Αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου, τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής παραλαβής του έργου: «Αισθητικη αναβαθμιση και αναδειξη οικισμού Θραψιμιου» (Α.Μ. 23/2011) προϋπολογισμού 600.000,00 €.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής για την έγκριση όρων και λήψη δανείου από τη Τράπεζα Πειραιώς.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

Προηγούμενο άρθρο Πράσινο φως για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος: Με οργανωμένη και συστηματική δουλειά θα αλλάξουμε το Δήμο μας