Ειδήσεις

Βασίλης Τσιάκος: Με οργανωμένη και συστηματική δουλειά θα αλλάξουμε το Δήμο μας


Εντυπωσιακή δυναμική αναπτύσσει τις τελευταίες ημέρες ο συνδυασμός «Καρδίτσα, ο τόπος μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο. Η συσπείρωση των δημοτών γύρω από το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου είναι απίστευτα μεγάλη και ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων. Ο κ. Τσιάκος συγκεντρώνει στις επισκέψεις του στις συνοικίες και στα χωριά, συνδημότες από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και από όλους τους κοινωνικούς χώρους,ένδειξη της μεγάλης απήχησης που έχει στο εκλογικό σώμα τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του. Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό γίνεται παντού δεκτός με θέρμη και όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πουν. Το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφτηκε τη συνοικία «Καροπλεσίτικα» και στη συνέχεια τη Μυρίνη. Και στις δυο επισκέψεις η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη. Συνδημότες όλων των ηλικιών έσπευσαν στις δύο ομιλίες και αφού άκουσαν την τοποθέτηση του κ. Τσιάκου έκαναν διάλογο μαζί του. Οι συγκεντρωμένοι του μετέφεραν τη θέληση τους για ένα καλύτερο Δήμο που θα προσφέρει περισσότερα στους πολίτες. «Τα τελευταία χρόνια νιώθουμε ότι αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω, του είπε ένας κάτοικος στα Καροπλεσίτικα και συνέχισε λέγοντας, θέλουμε αν εκλεγείς δήμαρχος να αλλάξεις αυτή την κατάσταση».

Ο κ. Τσιάκος ευχαρίστησε τους συνδημότες για την αγάπη τους . «Πραγματικά και εγώ και τα άλλα μέλη του συνδυασμού εισπράττουμε μια μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία. Θεωρώ ότι το γεγονός πως όλα τα χρόνια που υπηρετήσαμε την περιφερειακή αυτοδιοίκηση είχαμε την πόρτα μας ανοικτή και ακούγαμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας είχε αποτέλεσμα. Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλαμε και αυτό φαίνεται σε κάθε επίσκεψη που κάνουμε» λέει στους συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Κατά τα άλλα οι δημότες στις επισκέψεις τού επισημαίνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως η πλημμελής καθαριότητα, ο ελλιπής σε πολλές περιπτώσεις φωτισμός, η κακή κατάσταση των δρόμων σε αρκετά σημεία της πόλης αλλά και ο γενικότερος ευπρεπισμός και καλλωπισμός των δημοσιών και δημοτικών χώρων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος από την πλευρά του επισημαίνει ότι με οργανωμένη δουλειά, με συστηματική προσπάθεια και με τη συνεργασία των συνδημοτών, πολλά μπορούν να διορθωθούν. «Δεν είμαστε θαυματοποιοί. Αλλά πιστεύουμε πως όταν προσπαθείς και γνωρίζεις τι θέλεις να πετύχεις τότε κατακτάς το στόχο σου. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε ως νέα δημοτική αρχή αν μας τιμήσετε με την ψήφο σας» λέει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD