Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 26 Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης (29-5-2018)
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό αναδόχου της «16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» την ημερομηνία διοργάνωσής της και λοιπές ενέργειες.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος , Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην παρακάτω δράση: Υποβολή πρότασης του Δήμου Παλαμά (Δικαιούχος) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας (Συνδικαιούχος) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑνΕΚ), άξονας προτεραιότητας 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ με τίτλο: «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου».

Εισηγήτρια: Παπαβασιλείου Ελπίδα, Αναπληρώτρια Διευθύντρια.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά: α) με τις ανάγκες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σε προσωπικό, αναφορικά με τον αριθμό, τις κατηγορίες υπαλλήλων και τα τυπικά προσόντα αυτών και β) με την κάλυψη μιας θέσης απ αυτές από ετέρα   διαδικασία μοριοδότησης, του συνεργάτη που απασχολήθηκε στο Επιμελητήριο και πληροί τις προϋποθέσεις του Ν 4497/2017.

Εισηγητής: Ντενίσης Γεώργιος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση αιολικών πάρκων στον ορεινό όγκο του ν. Καρδίτσας.

Εισηγητής: Ντενίσης Γεώργιος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Διάφορα.
Προηγούμενο άρθρο Γ. Καπράνας: 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο σπίτι
Επόμενο άρθρο Τρίτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αστυνομικών η Καρδίτσα