Ειδήσεις

Συνελήφθησαν γιατί έγραφαν συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ


Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας καταγγέλλει και καταδικάζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το νέο κρούσμα καταστολής, αυτή τη φορά σε βάρος του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος με τη σύλληψη δέκα (10) αγωνιστών της Επιτροπής Ειρήνης Σάμου που έγραφαν συνθήματα κατά μήκος του οδικού δικτύου ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή.

Η απαράδεκτη αυτή πράξη έρχεται να πάρει θέση στο κάδρο του αυταρχισμού και της καταστολής της κυβέρνησης που επιχειρεί με τη βία να περάσει την αντιδραστική της πολιτική και να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα βρώμικα σχέδια των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Να μην περάσει η τρομοκρατία, να ακουστεί δυνατά το ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από το εργατικό λαϊκό κίνημα, κομμάτι του οποίου είναι και το αντιιμπεριαλιστικό – αντιπολεμικό κίνημα.

Να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη δράση ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους  ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, στη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο ορμητήριο με βάσεις – στρατηγεία – κάθε είδους εγκαταστάσεις ενάντια στους λαούς.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας, απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συσπείρωσης και δράσης  ενάντια στην εμπλοκή.

Στο πλαίσιο την Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης την Κυριακή 13 του Μάη, να δώσουμε βροντερή απάντηση στην καταστολή, στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα της Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Ένα νέο, ενδιαφέρον μάθημα για την αναγνώριση ξύλου