Συνελήφθησαν δύο άτομα για εμπορία ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν συνολικά 1.977,6 γραμμάρια κάνναβης


 Άλλη μια επιτυχία προσέθεσε στο ενεργητικό της η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, με τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 40χρονου Μουζακιώτη και ενός 29χρονου Αλβανού, για εμπορία χασίς. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Αγγελή και τον Διευθυντή Ασφαλείας κ. Αποστολό που παραχώρησαν χθες συνέντευξη τύπου, η συλλήψεις έγιναν στο σπίτι του πρώτου στο Μουζάκι Καρδίτσας, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου ημεδαπού, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επτά (7) ανισοβαρή χάρτινα περιτυλίγματα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 91,5 γραμμαρίων και ένα (1) πλαστικό κυτίο με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,1 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας προσήλθε στην οικία του 40χρονου, ο 29χρονος αλλοδαπός, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μία (1) ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 262 γραμμαρίων, την οποία ο 29χρονος προόριζε για εμπορία.

Σε νομότυπη έρευνα που επακολούθησε στην οικία του 29χρονου αλλοδαπού στη Μουριά Τρικάλων και ειδικότερα σε παρακείμενη αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν τρεις (3) ανισοβαρείς συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 1.623 γραμμαρίων.

Οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους 1.977,6 γραμμαρίων κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του αλλοδαπού δράστη, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τα δύο κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.         

Προηγούμενο άρθρο «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΗΚΕ» οικονομικά το νοσοκομείο της Καρδίτσας - Πρωτοπορεί σε επίπεδο χώρας με τη μεγαλύτερη σε όγκο και χρηματοδότηση πρόταση ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα των μαθητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών και Γυναικών - Στις αρχές του Δεκέμβρη