Συνεχίζει την ανοδική ποδηλατική του πορεία ο Π.Ο.Καρδίτσας


Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με 18 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου που διεξήχθη στην Λάρισα το Σάββατο 21/09/2013. Κέρδισε 6 μετάλλια καθώς και πολλές θέσεις στις πρώτες εξάδες όλων των κατηγοριών.

Οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτισσες του ομίλου απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν φέρνουν στον όμιλο όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Οι νέες επιτυχίες των αθλητών του Π.Ο.Κ σε ανάλυση:

Στην κατηγορία Μίνι μικρά, Ο Τρέμμας Αναστάσης κατέκτησε την 4η θέση & ο Φατόλας Δημήτρης την 7η. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Τσιρογιάννης Γιώργος πήρε το βάπτισμα του πυρός τερματίζοντας 13ος , αποκομίζοντας νέες εμπειρίες. Στην κατηγορία παμπαίδων, έγινε πραγματική μάχη στον τερματισμό καθώς ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός δεν επέτρεπε σε κανέναν ποδηλάτη να φύγει μπροστά, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ένα μαζικό τερματισμό σχεδόν όλοι μαζί. Ο Ντανοβασίλης Κωνσταντίνος έχασε για πολύ λίγο την νίκη πάνω στην γραμμή τερματισμού , τερματίζοντας 2ος & δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Γατής Γεώργιος κατέκτησε την 4η θέση , δείχνοντας ότι μπορούσε και μετάλλιο ενώ ο Αντωνίου Χρήστος κατάφερε και πλασαρίστηκε 6ος κλείνοντας την πρώτη εξάδα με τρείς αθλητές του Π.Ο.Κ. μέσα. Ο Ντόλκερας Δημήτρης από λάθος χειρισμούς έχασε την επαφή με τους πρώτους αλλά τελικά ολοκλήρωσε 14ος τον αγώνα.

Στην κατηγορία κορασίδων – πανκορασίδων η Σούλιου Ματίνα αν κι έτρεχε με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες, κατέκτησε την 3η θέση. Στην κατηγορία παίδων, ο αγώνας ήταν με αποκλεισμό. Σε κάθε στροφή ο τελευταίος έβγαινε εκτός αγώνα. Η τακτική που ακολούθησαν οι αντίπαλοι λίγο έλειψε να τεθούν οι αθλητές του ομίλου μας εκτός μεταλλίων. Οι αθλητές του Π.Ο.Κ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και με ομαδική δουλειά έφεραν τον αγώνα στα μέτρα τους , κερδίζοντας δύο από τα τρία μετάλλια & έχοντας τρείς αθλητές της ομάδας στην πρώτη εξάδα, με τους Τσακνή Γιάννη 2ο , τον Κολοκύθα Θωμά 3ο , τον Παγουρτζή Παναγιώτη 6ο, τον Κατσαρό Δημήτρη 7ο , το Θανόπουλο Λέανδρο 8ο και το Σταφυλά Απόστολο 11ο.

Στην κατηγορία γυναικών , η Γιαννούση Σταυρούλα κατέκτησε τη 2η θέση, η Βαρελά Χαρούλα 4η και η πρωτοεμφανιζόμενη Μπίρου Αφροδίτη η οποία τερμάτισε 5η κερδίζοντας παράλληλα αγωνιστικές εμπειρίες. Τέλος στην κατηγορία εφήβων, Ο Π.Ο.Κ συμμετείχε με τον πρωταθλητή του Ζήση Σούλιο , ο οποίος παρά την μεγάλη κούραση που είχε από τις υποχρεώσεις του σε πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό , έδειξε ότι είναι αθλητής επιπέδου καθώς κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε επίσης σε αγώνα αντοχής στην Θεσσαλονίκη – Σιατίστα την Κυριακή 22/09/2013 με τον Βασίλη Βαρλάμη, στην κατηγορία OPEN , ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς τον αγώνα.

Εκτός της αγωνιστικής ποδηλασίας ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας, συμμετείχε την Κυριακή 22/09/2013 στο Brevet Αττικής , 200χλμ με τους : Αρβανίτη Θωμά, Μπανάσιο Ευθύμιο, Ντάντο Γιώγρο, Ιωάννη Λαγό, Γιαννούση Σταυρούλα & Βαρελά Χαρούλα. Οι ποδηλάτες του Ομίλου κάλυψαν με επιτυχία τα 200 χλμ παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή εκτός από τους Ντάντο Γ. & Βαρελά Χ. καθώς βλάβες στα ποδήλατα τους , τους υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον όμιλο στον Γιάννη Λαγό, για την άψογη φιλοξενία κ εξυπηρέτηση που πρόσφερε στην ομάδα μας..

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας για ένα μέλλον γεμάτο ποδήλατα.. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Ομίλου που είναι μπροστά σε κάθε μας θέλω…

1. Vitrage-Solair / 2. Isotopon δημιουργία ιστοσελίδας /
3. “Illy” Αχιλλέας Πούλιος / 4. Ναϊάδες / 5. Ασφάλειες Κολτσίδας /
6. Avanti restaurant / 7. www.orthopetalia.gr /
8. Kiss FM Χορηγόςεπικοινωνίας

 

Προηγούμενο άρθρο Όταν δεν υπάρχει ντροπή, περισσεύει το θράσος - Απάντηση Σκόνδρα στον Γ. Χαντζοπλάκη
Επόμενο άρθρο Καρδιτσιώτης νευρολόγος με 600 παραπεμπτικά 350.000 ευρώ σε έξι μήνες!