Όταν δεν υπάρχει ντροπή, περισσεύει το θράσος – Απάντηση Σκόνδρα στον Γ. Χαντζοπλάκη


Κύριε Διευθυντά

Διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα σας, το παραλήρημα του κ. Γ. Χαντζοπλάκη , στο οποίο μέμφεται τους πάντες και κυρίως εμένα και τους συναδέλφους μου Βουλευτές της συμπολίτευσης, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας παραλληλίζει με τον κ. Ρουπακιά και μας αποκαλεί δολοφόνους του ελληνικού λαού.

Ο κ. Χαντζοπλάκης δεν προήλθε από παρθενογένεση, όπως μας παρουσιάζεται, αντίθετα έχει μια αυτοδιοικητική πορεία και όλοι γνωρίζουμε ότι μεταλλάσσονταν ανάλογα με τα προσωπικά και πολιτικά του οφέλη.

Διαχειρίστηκε, ως αντιδήμαρχος, σοβαρά θέματα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, στέφθηκαν από απόλυτη αποτυχία, λόγω της ανεπαρκούς , ανάξιας και εμπαθούς, πολιτικής και ενός κοντόφθαλμου και χωρίς οράματος σχεδιασμού.

Συντέλεσε και ο τέως αντιδήμαρχος, στο να καταχρεωθεί ο Δήμος Καρδίτσας και σήμερα, κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη του. Και ο κ. Χαντζοπλάκης, ο οποίος εξέπεσε του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου για αξιόποινες πράξεις, βγαίνει σήμερα ως κατήγορος και κάνει επαίσχυντη κριτική, στάζοντας χολή, χωρίς ίχνος ντροπής. Αν αυτό το κάνει για να βρίσκεται στην επικαιρότητα ή να γίνεται αρεστός σε κάποιους, δεν θα φέρει αποτέλεσμα, αφού κανένας πολιτικός χώρος δεν επιθυμεί πλέον την παρουσία του. Θυμούνται όλοι ότι δεν τίμησε ούτε καν την παράταξη που τον ανέδειξε, ούτε σεβάστηκε τον Δήμαρχο που τον έβγαλε από την αφάνεια.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο εν λόγω κύριος, θα ήταν να ζητήσει, ένα μεγάλο «συγνώμη» από το λαό της Καρδίτσας για τα δικά του «έργα» και για τις πολιτικές που ακολούθησε ο χώρος που τελευταία στήριξε. Δεν γνωρίζω, βέβαια, αν και πάλι άλλαξε πολιτικές αντιλήψεις και αν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που όταν ένιωσαν το καράβι να βυθίζεται, έτρεξαν σαν τους αρουραίους να πιάσουν πρώτη θέση σ’ άλλο καράβι, δείχνοντας εφ’ ενός μεν την αχαριστία τους και, αφετέρου, προσδοκώντας νέα οφίτσια κέρδη και οφέλη.

Κε Διευθυντά

Επειδή, πέραν των ύβρεων, το κατάπτυστο κείμενο του εν λόγω κυρίου, παραπληροφορεί και τους αναγνώστες, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι παραβρέθηκα στη διαμαρτυρία των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας , μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών, για να ακούσω εκ του σύνεγγυς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες, και να παραλάβω υπόμνημα με τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους, αλλά και τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έχει αποδείξει ότι δεν κλείνω τα μάτια στα «καυτά» προβλήματα του τόπου και των συμπολιτών μου.

Αντίθετα, όλα αυτά τα χρόνια είμαι παρούσα και έρχομαι αντιμέτωπη μ’ αυτά, γιατί σκοπός και στόχος μου είναι να διεκδικήσω, να επιλύσω ή να βελτιώσω ό,τι περισσότερο μπορώ. Δεν οικειοποιούμαι περιστασιακά την κοινωνική ευαισθησία.

Ειδικά ως Βουλευτής, έχω χρέος να βρίσκομαι ακριβώς εκεί που υπάρχει πρόβλημα, για να μπορώ στη συνέχεια να είμαι χρήσιμη.

Και στην περίπτωση του Νοσοκομείου Καρδίτσας, έχω κατ ΄ επανάληψη ασχοληθεί και θα συνεχίσω να ασχολούμαι , δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα , αφού θεωρώ ότι η λειτουργία του και η στελέχωσή του, έχει να κάνει κυριολεκτικά με τη ζωή των συμπολιτών μου, των φίλων μου και της οικογένειά μου.

Ήταν παράληψή μου βεβαίως, που δεν πήρα την άδεια του κ. Χαντζοπλάκη, για να παραβρεθώ εκεί που είχα καθήκον, όπως ίσως ήταν παράληψη και των υπολοίπων, που δεν πήραν την άδειά του να φωτογραφηθούν μαζί μου.

Ίσως πρέπει να σκεφθώ σοβαρά να του στέλνω το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μου, προς έγκρισή του.

Συμφωνώ όμως μαζί σας κ. Χαντζοπλάκη σε ένα σημείο: Πρέπει να ξεκαθαρίσει πράγματι η ήρα από το σιτάρι . Φτάνει πια η υποκρισία!

 

Προηγούμενο άρθρο Είχε κάνει τα ψέματα δεύτερη φύση της – Συνελήφθη 55χρονη στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζει την ανοδική ποδηλατική του πορεία ο Π.Ο.Καρδίτσας