Προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Παλέρμου


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Παλέρμου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008». 

Η πρωτοβουλία αυτή της ΔΕΤΑΚ στηρίζεται απόλυτα από το Δήμο Καρδίτσας και με τη συνεργασία του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α.,για πρώτη φορά φέτος θα υλοποιηθούν εκδηλώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλέρμου, αναδεικνύοντάς το ως σημείο αναφοράς του μαζικού αθλητισμού και πόλο έλξης χιλιάδων συμπολιτών μας που αθλήθηκαν και αθλούνται μέχρι σήμερα στους χώρους του.

Καθημερινά πραγματοποιούνται συναντήσεις και επαφές με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, διαιτητές και γενικότερα συμπολιτών μας που μεγαλώσανε και εξακολουθούν πολλοί εξ’ αυτών μέχρι σήμερα να αθλούνται στο Παλέρμο, έτσι ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με πλήρη επιτυχία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την προσπάθεια του Δήμου Καρδίτσας και της ΔΕΤΑΚ αυτή στηρίζουν τόσο πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και επαγγελματίες της πόλης μας.

Το γεγονός αυτό φανερώνει το ενδιαφέρον αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση των συμπολιτών μας σε εκδηλώσεις που σκοπό έχουν από τη μια να αναδείξουν χώρους σημεία αναφοράς για την Καρδίτσα και από την άλλη να δώσουν το μήνυμα του υγιούς και λαϊκού αθλητισμού.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η VODAFONE.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν έργα ασφαλτοστρώσεων στα Δημοτικά Διαμερίσματα
Επόμενο άρθρο Ανατέθηκε το έργο Ι.Μ. Ρεντίνας – όρια Νομού