Συνεχίζουμε με ήθος – διαφάνεια αποτελεσματικότητα για την πρόοδο του τόπου


  Στην έως τώρα θητεία μας θέσαμε τις βάσεις για την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και των υπηρεσιών του, υλοποιώντας για 4 χρόνια και δρομολογώντας ταυτόχρονα με σκληρή και συνεχή δουλειά και με άριστη συνεργασία όλων των φορέων και πολιτικών προσώπων, ένα πολύ σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς.

– Λειτουργήσαμε με πλήρη διαφάνεια και με εργατικότητα, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς ως Δημοτική Αρχή όλων των Καρδιτσιωτών.

– Σχεδιάσαμε, διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε έργα υποδομής για την πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα αξιοποιώντας πόρους 20.000.000 € από κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και πρωτοπορούμε πανελλαδικά σε έργα Νέων Τεχνολογιών.

-Προετοιμάσαμε το μέλλον της Καρδίτσας για τις επόμενες δεκαετίες. Προωθούμε μεγάλα έργα αναπλάσεων, την ολοκλήρωση του Περιφερειακού, Τοπικά Ρυμοτομικά, νέα Δημόσια Κτήρια ( Γενικά Αρχεία του Κράτους, Φοιτητικές Εστίες, Κλειστό Γυμναστήριο- Ειδικό Σχολείο, Δημόσια Βιβλιοθήκη, Αστυνομικό Μέγαρο, επέκταση Σχολή Αστυφυλάκων, ΤΕΙ & Λύκεια) και έχουμε εντάξει έργα 3.700.000 € στις πρώτες προκηρύξεις του ΕΣΠΑ.

– Αναλάβαμε πρωτοβουλίες και πρωτοστατήσαμε στις διεκδικήσεις του Νομού μας (Ε65, εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου, Μεσογειακοί Αγώνες, Σχολές, τα μεγάλα έργα που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας). Έργα για τα οποία αγωνίζομαι προσωπικά επί 30χρόνια.

Αντίθετα ο κ. Παπαλός, ήταν απών από αυτές τις διεκδικήσεις της Καρδίτσας, την οποία όψιμα θυμήθηκε τις τελευταίες 30 ημέρες.

Το χειρότερο όμως είναι ότι όντας επί 8 χρόνια Δήμαρχος Κάμπου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει  έργα βασικής υποδομής του Δήμου, αλλά αντίθετα, παραγνωρίζοντας τις ανάγκες των δημοτών φρόντισε να διαθέσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το λεγόμενο «αεροδρόμιο Μυρίνης» για ένα έργο που είναι μακέτα και θα παραμείνει έτσι, διότι χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, το οποίο κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου. Ακόμα κι αν γινόταν θα ήταν κατασπατάληση πόρων απλώς για μια πίστα αγώνων επίδειξης για τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια.

Η πρόοδος και ανάπτυξη του τόπου όμως δεν είναι παιχνίδι. Απαιτεί βαθιά γνώση των θεμάτων, εμπειρία, σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, διεκδικητικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα.

Την Κυριακή με την ψήφο σας συνεχίζουμε με ήθος, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον αγώνα μας για την πρόοδο του τόπου!

Προηγούμενο άρθρο Δεσμεύσεις του Κώστα Αγοραστού
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Τουλιά Δημητρίου