Συνεχίζουν την κατάληψη και συντονίζουν τη δράση τους – Οι σπουδαστές του ΤΕΙ Δασοπονίας


Τη γενική τους συνέλευση πραγματοποίησαν στις 11-03-2013 οι σπουδαστές όλων των τμημάτων του Παραρτήματος Καρδίτσας για ενημέρωση αλλά και για να συντονίσουν τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μέχρι την τελική ανακοίνωση του σχεδίου «Αθηνά».

Οι σπουδαστές του τμήματος Δασοπονίας αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψή τους και τον αγώνα τους. Γι’ αυτό και σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του Παραστήματος, κ. Παπαδόπουλο καλούν στις 12-03-2013 και ώρα 11:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο Δασοπονίας όλους τους προΐσταμένους και καθηγητές αλλά και σπουδαστές όλων των τμημάτων, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση και να αποφασιστούν από κοινού οι ενέργειές τους. Την Πέμπτη στις 14/03/13 αποφάσισαν να βρίσκονται στο Πανελλαδικό κάλεσμα για συγκέντρωση-διαδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας.

Οι δράσεις συντονίζονται καθημερινά από τους σπουδαστές, προκειμένου να μπορέσουν έστω και τελευταία στιγμή να αλλάξουν κάτι σχετικά με το μέλλον  των τμημάτων τους.

 

Προηγούμενο άρθρο ΚΟΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ - Σύσκεψη συγκαλεί την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος
Επόμενο άρθρο Το μεγαλύτερο χορωδιακό φεστιβάλ της ευρώπης η 5η Πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών