ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 28Η Οκτωβρίου 2011, το νέο ΟΧΙ


 Ιδιαίτερη αξία έχει η φετινή επέτειος του έπους του 1940 και της μετέπειτα Εθνικής Αντίστασης. 71 χρόνια μετά τον αγώνα ενάντια στον φασισμό οι ισχυροί του χρήματος και οι πολιτικοί εκφραστές τους συνεχίζουν να προκαλούν  με την ασύστολη κερδοσκοπία σε βάρος των λαών. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστείλουν τον αγώνα των περήφανων ελλήνων πολιτών που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και με μια φωνή απαιτεί ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Στην πόλη της Καρδίτσας την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ….κάποιος ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Ενώ γιορτάζεται ο αντιφασιστικός αγώνας οι κυβερνητικοί πολιτικοί, συνεργάτες στην διάλυση του κοινωνικού κράτους, δεν τολμούν να εκτεθούν στις παρελάσεις. Γιατί σήμερα λέμε το δεύτερο μεγάλο «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της ζωής μας, στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων! ΟΧΙ στα περισπούδαστα ψέματα όπου μέχρι και σήμερα τις συμφωνίες υποτέλειας τις βαφτίζουν εθνοσωτήριες.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάσεις το Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η χώρα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυρα-φιού η αιρετή Περιφέρεια συνεχίζει το έργο της»