Σύνθημα νίκης για τον Α.Σ.Κ.


«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 Θεσσαλίας.

Για τον Α.Σ.Κ. το παιχνίδι είναι «χωρίς αύριο» αφού μόνο με το ροζ φύλλο αγώνα διατηρεί τις ελπίδες του για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Ερμή Αγιάς, που θέλει κι αυτός πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μείνει κι αυτός στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Όπως γίνεται κατανοητό, το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες δεν έχουν περιθώρια απωλειών, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε αυτού του μικρού μαραθωνίου των πλέι οφ.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών στους παίκτες του Σπύρου Παππά, όμως όλα αυτά ξεπερνιούνται μπροστά στην πρόκληση του αγώνα.

Η ομάδα της Αγιάς έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία φέτος, διαθέτει έμπειρο προπονητή και ικανότατους παίκτες και απέδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πως δίκαια βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Θεσσαλίας. Μάλιστα, στον αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι οφ, είχε επικρατήσει με 74-62 του Α.Σ.Κ. που στην Αγιά έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και στερήθηκε τη δυνατότητα να πάρει το πλεονέκτημα. Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν και με αποφασιστικότητα και θέληση, η ομάδα της πόλης μας βλέπει το ματς του Σαββάτου ως μια μεγάλη ευκαιρία να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Σε αυτή της την προσπάθεια, καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να δώσουν το «παρών» στον αγώνα και να αποτελέσουν τον «έκτο παίκτη» της ομάδας μας. Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. το Σάββατο στο κλειστό της Καρδίτσας, διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Νικολούλης και Ξέρας.

 

Προηγούμενο άρθρο Θάνος Σκάρλος: Ουσιαστικός ο ρόλος της Τ.Α. στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας
Επόμενο άρθρο Επίσημη πρεμιέρα για το Δημοτικό Αεροδρόμιο Καρδίτσας