Σύσκεψη για τη λίμνη Πλαστήρα ζητά ο Πρόεδρος του ΕΒΕ


Τη σύγκλιση ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων των φορέων του Νομού, ζητά με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου, προκειμένου να καταστεί σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι κάτοικοι της Καρδίτσας λένε όχι στην ιδιωτικοποίηση της Λίμνης Πλαστήρα. Η επιστολή προς τον κ. Τσιάκο έχει ως εξής:

    

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με επικείμενη ιδιωτικοποίηση της Λίμνης Ν. Πλαστήρα είτε στο προσεχές είτε στο απώτερο μέλλον. Επειδή το ζήτημα είναι ζωτικής σημασίας – δεν χρειάζεται στο σημείο αυτό να αναλύσουμε τους λόγους- όχι μόνο για το νομό Καρδίτσας αλλά και για ολόκληρη τη Θεσσαλία, θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συγκληθεί με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καρδίτσας ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή των φορέων και την παρουσία των Βουλευτών του Νομού. Στη διάρκεια της σύσκεψης θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε όλοι μας τις θέσεις μας για να γνωρίζουν οι πολίτες του νομού τις απόψεις μας.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει ένα αρραγές μέτωπο συστράτευσης φορέων και πολιτών με σκοπό τη διασφάλιση των εθνικών μας αγαθών. Και επιτρέψτε μου να ανησυχώ παρά τις διαβεβαιώσεις που ακούμε περί του αντιθέτου. Ο εφησυχασμός πολλές φορές είναι επικίνδυνος και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση  και ξεκάθαροι ότι οι κάτοικοι του νομού λένε όχι στην ιδιωτικοποίηση των νερών και ειδικά της λίμνης Ν. Πλαστήρα.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

ΗΛΙΑΣ  ΠΑΥΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώνεται και η τρίτη εβδομάδα ανάγνωσης και δημιουργικότητας
Επόμενο άρθρο Ξεκινά το μεγαλύτερο φεστιβάλ κιθάρας στην Ελλάδα