Σύσκεψη του Δημάρχου Καρδίτσας με τους Αντιδημάρχους


 Η πρώτη σύσκεψη  με τη συμμετοχή του  Δημάρχου  Καρδίτσας κ. Κων Παπαλού και των Αντιδημάρχων κ.κ. Σοφ. Αρβανιτάκου, Β. Ευαγγελακόπουλου,  Ν. Καραγιάννη, Θαν. Μαρκινού, Θαν. Μπουραζάνη, Στ. Παπαγεωργίου και Λαμ. Τσιούκη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του Δημάρχου.

 Στη σύσκεψη εξετάστηκαν  το πλήθος των αρμοδιοτήτων που περιέρχονται στον Καλλικράτειο Δήμο και όλα τα ζητήματα άμεσης προτεραιότητας που αφορούν κυρίως την οργάνωση του, όπως επίσης και πρώτες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων κάθε Αντιδημάρχου, για τις οποίες δόθηκαν από τον κ. Κων. Παπαλό οι σχετικές κατευθύνσεις.

Ο κ. Παπαλός υπογράμμισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει τα ηνία του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας σε μια δύσκολη συγκυρία και ένα μεταβατικό στάδιο για την Αυτοδιοίκηση,  έχοντας να αντιμετωπίσει συσσωρευμένα προβλήματα και ζήτησε απ’ όλους τους συνεργάτες του να καταβάλλουν το μέγιστο των προσπαθειών «για να βρει ο Δήμος το βηματισμό του» και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών.

Προηγούμενο άρθρο Μοίρασαν τρόφιμα στον Άγιο Νικόλαο Μαυρομματίου
Επόμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την νεανική μικτή χορωδία butelion classics chorus της bitola