Σύσκεψη του Συνδικάτου Οικοδόμων Καρδίτσας στο Εργατικό Κέντρο


Οι όποιες αυταπάτες είχε οποιοσδήποτε από μας το προηγούμενο διάστημα για το ρόλο που μπορεί να παίξει μια αυτοαποκαλούμενη «αριστερή κυβέρνηση» έχουν διαλυθεί. Καθημερινά βλέπουμε πως οι συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί κατά πόδας και κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και μάλιστα εφαρμόζοντας ακόμη πιο σκληρά μέτρα, αφού καταστρέφει την ασφάλιση, βάζει νέους φόρους, ανεβάζει το ΦΠΑ σε είδη πρώτης λαϊκής ανάγκης.

Την ίδια στιγμή η ανεργία και ιδιαίτερα στον κλάδο μας συνεχώς ανεβαίνει, αφού οι περισσότεροι από μας έχουμε να κολλήσουμε ένσημο πολλά χρόνια τώρα, και η μαύρη ανασφάλιστη εργασία αυξάνεται. Οι περισσότεροι από τους οικοδόμους έχουν δάνεια τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν και τώρα κινδυνεύουν να χάσουν ό,τι με τόσο κόπο έφτιαξαν τα προηγούμενα χρόνια με τον ιδρώτα και τη δουλειά τους.

Αυτά είναι προβλήματα που αφορούν όλους μας. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι ολομέτωπη και χρειάζεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με αγωνιστική και μαζική απάντηση απέναντι σε όλα τα μέτρα που πλήττουν τη ζωή μας, παλιά και νέα. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια καλούμε όλους τους οικοδόμους του νομού να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο μας την Παρασκευή 30 Οκτώβρη και ώρα 7:30 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Καρδίτσας. Θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων.

Ο πρόεδρος ο γραμματέας

Κουβαράς Κώστας Ζούκας Γιάννης

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Αργιθέα