Τα αποτελέσματα του εθελοντισμού στη Μητρόπολη


Ο αστυνομικός σταθμός Μητρόπολης έκλεισε πριν από μία πενταετία περίπου και από τότε καμία υπηρεσία δεν ενδιαφέρθηκε για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του.
Τα αγριόχορτα, οι αγριοακακίες και τα βάτα έφθασαν μέχρι τα κεραμίδια, ο χώρος έγινε εστία φιδιών και ποντικών .
Η προηγούμενη δημοτική αρχή της Καρδίτσας δήλωνε αναρμόδια παρότι ο χώρος αυτός γειτνιάζει με το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο.
Ότι δεν έγινε σε πέντε χρόνια έγινε σε μία μόνο μέρα !!!!!!!!
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μητρόπολης και οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι , με μια ομάδα φίλων εθελοντών και με τη βοήθεια του μορφωτικού συλλόγου Μητρόπολης ( μεγάλη η προσωπική προσφορά της προέδρου ) έδωσαν σε ολους το παράδειγμα της δύναμης του εθελοντισμού και του πολιτισμού. Το μήνυμα βγαίνει αβίαστα για όλους μας.
Στις δύσκολες αυτές οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, άρα και η δημοτική αρχή, θα πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, βοηθώντας ο καθένας χωριστά, γιατί ότι είναι κοινό είναι και δικό μας.
Ο Πρόεδρος τη Τοπικής Κοινότητας Μητρόπολης ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους έσπευσαν στο κάλεσμά του καθώς και το δήμο Καρδίτσας , την υπηρεσία καθαριότητας για την άμεση αποστολή φορτηγών για την μεταφορά των χόρτων και των κλαδιών.

 

Προηγούμενο άρθρο Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Σοφάδων έκοψε τις παράνομες ρευματοδοτήσεις - Σε παλιό και νέο οικισμό των ΡΟΜΑ