Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ηλυσιακό


Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της, για τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν από κοινού μετά την σύσκεψη που έλαβε μέρος στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο., την 28-09-2008 και ώρα 17.00.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλης Χαλάτσης, ο επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων Αστ. Υποδ/ντής κ. Γεώργιος Κόκκαλης, της Α.Δ. Καρδίτσας, οι Διοικητές των αρμοδίων για τη λήψη αστυνομικών μέτρων( Τάξης – Ασφάλειας – Τροχαίας) Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, κ. Ελένη Αντωνίου (διοικητής του Α.Τ. Καρδίτσας), κ. Φώτιος Αποστολός (διοικητής Τ.Α. Καρδίτσας) και Θωμάς Καρανάσιος (διοικητής Τ.Τ. Καρδίτσας), ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.κ. Σωτήρης Αντωνίου και Μιχάλης Τάντος, ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β κ. Αποστόλης Καυχίτσας, καθώς και ο κ. Γεώργιος Μακρής ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Μετά τη συζήτηση αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Η Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  θα διαθέσει έως 2.300 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα.

2. Δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.

3. Οι πύλες του γηπέδου θα είναι ανοικτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

4. Θα απαγορευτεί πλήρως η είσοδος και παραμονή φιλάθλων, τηλεοπτικών συνεργείων, ή άλλων προσώπων στις θέσεις της ανατολικής κερκίδας του εν΄ λόγω γηπέδου, καθ΄ όσον αυτή εκρίθη ακατάλληλη λόγω προβλήματος στατικότητας.  

5. Στα αποδυτήρια του γηπέδου θα παρευρίσκονται μόνο οι δικαιούμενοι από τους κανονισμούς (άρθρο 13, παρ.6 και 7 ΚΑΠ). Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, θα παρευρίσκονται όσοι εκπρόσωποι κάθε ομάδας φέρουν νόμιμοι κάρτα εισόδου (διαπίστευση) της διοργανώτριας αρχής.

6. Δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή στο γήπεδο πανό – πλακάτ, ή άλλων αντικειμένων, το περιεχόμενο των οποίων προσβάλει τον Εθνικό Ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων (κασκόλ κ.λ.π.) άλλων ομάδων.

7. Θα απαγορευτεί η κατοχή προς διάθεση και η διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς σε υάλινες, μεταλλικές και λοιπές συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών. Με ευθύνη των πωλητών των ως άνω αθλητικών χώρων, κατά τη διάρκεια των αθλητικών αγώνων ή άλλων αθλητικών εκδηλώσεων, τα παραπάνω προϊόντα σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες πωλούμενα προς το καταναλωτικό κοινό (συμπεριλαμβανομένου και αυτού των κερκίδων) να εκπωματίζονται ή ανοίγονται παρουσία του πελάτη ή αγοραστή, το δε περιεχόμενο κάθε μιας των συσκευασιών αυτών να μεταφέρετε εξ ολοκλήρου σε πλαστικά κύπελλα με πώμα, που παραδίνονται στον καταναλωτή.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση ενημερώνει τους φιλάθλους, πως τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής θα διατίθενται προς πώληση από αύριο Παρασκευή στα Γραφεία της ΠΑΕ (2ος όροφος, Υψηλάντου και Βάλβη 19) και σε κεντρικά καταστήματα της πόλης.

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Nεβρόπολης
Επόμενο άρθρο Πλεονάζον προσωπικό από τη ΔΕΤΑΚ στο Δήμο