«Τα μυαλά που κουβαλάς» και «Τρελό θηριοτροφείο» στο Θερινό Κινηματογράφο


«Τα μυαλά που κουβαλάς» και «Τρελό θηριοτροφείο: η νέα γενιά» στο Θερινό  Κινηματογράφο Καρδίτσας. Από Πέμπτη 3/09/2015 έως Τετάρτη 9/09/2015.

 

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

INSIDE OUT (GR)

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ
Σενάριο: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ & ΜΕΓΚ ΛΕΦΟΒ & ΤΖΟΣ ΚΟΥΛΕΪ
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ευχαριστούμε για την ψήφο σου!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   στις  20:30

 

ΤΡΕΛΟ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

VACATION

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΕΙΛΙ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΑΛΕΙ & ΤΖΟΝΑΘΑΝ Μ. ΓΚΟΛΝΤΣΤΕΙΝ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΛΓΚΕΙΤ, ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΝΤ’ΑΝΤΖΕΛΟ, ΛΕΣΛΙ ΜΑΝ, ΕΝΤ ΧΕΛΜΣ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΣΚΑΙΛΕΡ ΓΚΙΖΟΝΤΟ, ΣΤΙΛ ΣΤΕΜΠΙΝΣ, ΤΖΕΒΙ ΤΣΕΙΣ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ευχαριστούμε για την ψήφο σου!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της. Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο Εντ Χελμς (ταινίες «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, και θέλοντας να φέρει πιο κοντά όλη την οικογένεια, ο ενήλικας πλέον Ράστι Γκρίζγουολντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   στις  22:30

Γενική είσοδος     7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €

 

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών
Επόμενο άρθρο Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…, είναι η μηχανή του χρόνου που μας μεταφέρει στο μέλλον!