Τα πολλά προβλήματα λύγισαν τον ΣΠΑΚ


Η ατυχία που έχει πέσει φέτος στον ΣΠΑΚ ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρα δεν θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Η Καρδιτσιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα από την Μεταμόρφωση με 3-0 σετ, ωστόσο το ζητούμενο ήταν αν ο Σοφοκλής Θεοδωρίδης θα μπορούσε να παρατάξει μια υγιή εξάδα. Ούτε αυτό κατάφερε ο τεχνικός του ΣΠΑΚ να το καταφέρει. Ρουμελιωτάκης και Αλεξίου Θανάσης μπορεί να έπαιξαν, αλλά αγωνίσθηκαν με πρόβλημα στη μέση. Αν σ αυτούς προστεθούν και οι Μέινβιλ, που θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, ο ανέτοιμος Καραγκιόζης, ο άρρωστος Παπαγεωργίου και ο τραυματίας Γιαννουσάς μόνο με θαύμα θα μπορούσε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Και πόσο μάλλον όταν απέναντι βρίσκεται μια από τις αξιολογότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρ όλα αυτά οι παίκτες του ΣΠΑΚ  μόνο στο πρώτο σετ ήταν κακοί. Στα άλλα δυο το πάλεψαν το παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν στο δεύτερο σετ 13-8, όμως η κούραση και οι ελάχιστες επιλογές είχαν σαν αποτέλεσμα η Μεταμόρφωση να ισοφαρίσει και να πάρει το σετ 22-25. Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 5-11, όμως κατάφεραν να βρουν τις όποιες δυνάμεις να προηγηθούν 17-16, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι με καλή άμυνα γύρισαν το σετ και το πήραν με 22-25.
Καλή η διαιτησία των Βασιλειάδη- Αβραμίδη
ΣΠΑΚ: (Θεοδωρίδης) Ρέζκ. Χήρας, Αλεξίου Φ, Ρουμελιωτάκης, Αλεξίου Α, Παπαγεωργίου, Καραγκιόζης (λ), Κλάρας (λ), Μάτζιος, Γιαννουσάς, Ντάκουρης, Μαλλιώρας
Μεταμόρφωση: (Ουτζής) Αλεξόπουλος, Φραγκιαδάκης, Λένας, Αργυρακάκης, Χατζηπροδρόμου, Κουμουνδούρος / Κάπελας (λ), Καραγιώργος, Αδαμόπουλος, Καπετανόπουλος, Παλαιολόγος, Χριστόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο «Πανηγυρική η έναρξη του 28ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο Φιλική ήττα για τις γυναίκες του ΣΠΑΚ