Ειδήσεις

Τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στο τάβλι


Η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/7 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Σε μία λιτή τελετή βραβεύτηκαν οι αθλητές των τμημάτων Bridge kai Backgammon που διακρίθηκαν αγωνιστικά, και μέλη και φίλοι για την προσφορά τους στον σκοπό του Ομίλου.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:
Ο πρωταθλητής Backgammon Βαγγέλης Λωρίδας, και ο δεύτερος και τρίτος του πρωταθλήματος, Θανάσης Σταρίδας και Χρήστος Γρούτσος αντίστοιχα.
Ο Κυπελλούχος Backgammon Θανάσης Σταρίδας και ο φιναλίστ Ηρακλής Τσιαμαντάς.
Ο νικητής του Ειδικού Κυπέλλου Backgammon των 21 πόντων Χρήστος Γρούτσος.
Ο Άρης Κατσιφός για τις επιτυχίες και διακρίσεις στο άθλημα του Bridge.
Oι Φρόσω Σπύρου και Μπάμπης Φύλλος ως οι καλύτεροι μαθητές της φετινής χρονιάς.
Τέλος, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον καθηγητή του Bridge Γιώργο Δημητρακόπουλο για την πολύτιμη τριετή προσφορά του στον Όμιλο.

Πολλά δώρα κληρώθηκαν στους παρευρισκόμενους φίλους και μέλη του Ομίλου, προσφορές των επιχειρήσεων: Συλάκος Μιχ., Κεφαλά Ντίνα, Βιβλιοπωλείο Ζάχος, Hondos Center και του χορηγού μας Οινοποιείου Monsieur Nicolas του Γ. Καραμήτρου τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους.

Η φετινή χρονιά ήταν απολύτως επιτυχής για τον Όμιλό μας τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, αφού εκτός των καθιερωμένων ετήσιων διοργανώσεων, ανέλαβε και διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τις Πανελλήνιες εκδηλώσεις του Ατομικού πρωταθλήματος, του Διασυλλογικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Backgammon, με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων αθλητών με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο άθλημα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν μαθήματα Μπριτζ από τα οποία προήλθαν νέοι φερέλπιδες αθλητές οι οποίοι ήδη με τις επιτυχίες τους ενισχύουν σημαντικά το δυναμικό του τμήματος Μπριτζ του Ομίλου. Και για την νέα περίοδο οι προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στην προσέλκυση νέων αθλητών αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των παλαιότερων ώστε ο Όμιλος να αποκτήσει ένα αξιόμαχο και υπολογίσιμο σύνολο αθλητών Μπριτζ.

Επίσης στους άμεσους στόχους του Ομίλου είναι και η δημιουργία τμήματος Σκακιού και την πραγματοποίηση, σε πρώτη φάση, μαθημάτων σε νέους σκακιστές.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Θάνος Σκάρλος: Η Δημοτική Αρχή παράγει έργο και υλοποιεί τις προτεραιότητές της