Ειδήσεις

Τελική Φάση του 3ου Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι


Η Τελική Φάση του 3ου Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Θα διεξαχθούν 5 συνολικά γύροι με σύστημα νοκ-άουτ, οι 3 πρώτοι το Σάββατο 13/5 με ώρα έναρξης στις 18.00΄ ενώ ο ημιτελικός και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14/5 με ώρα έναρξης του ημιτελικού στις 18.00΄.

Οι παίκτες που έχουν προκριθεί, μετά από την διαδικασία των 8 προκριματικών γύρων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, και θα αγωνιστούν είναι οι: Μέντζιος Χρ. (4 προκρίσεις), Χριστοφοράκης Μιχ., Σταρίδας Θαν. Νταλανίκας Χρ,, Τσολάκος Στ., Κεχαγιάς Κων., Παππάς Θαν., Καραμπινάς Ανδρέας (από 2 προκρίσεις), Δημάκης Θαν., Λωρίδας Ευαγ., Ελευθερίου Ηλ., Μανιάτης Αν., Αντωνάκης Νικ., Τσιαμαντάς Ηρ., Ζορμπάς Γ., Μπακατσής Γ., Χατζέλης Π., Σκριμπώνη Β., Παπαλίτσας Κρ., Αυγέρης Γ., Γρούτσος Χρ., και Σαλταγιάννης Λεων.

Ο νικητής της διοργάνωσης θα διεκδικήσει την συμμετοχή του, σε αγώνα μπαράζ με τον κυπελλούχο Λάρισας, στον Τελικό του Κυπέλλου Backgammon Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα στις 16 Ιουνίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φίλους του παιχνιδιού που θέλουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών για την κατάκτηση του φετινού τίτλου του Κυπέλλου.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Παν/μιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ: Όχι στη μεταστέγαση του Εσπερινού Γυμνασίου Καρδίτσας