Τελικοί καλαθοσφαίρισης Λυκείων


Απρόσκοπτα συνεχίζονται τα σχολικά πρωταθλήματα που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής υπό  την αιγίδα του ΥΠ.Ε.Π.Θ σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα σχολικά συγκροτήματα του Νομού μας.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης διεξήχθησαν την περασμένη Τρίτη στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καρδίτσας οι τελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης Λυκείων κοριτσιών και αγοριών.

Ο πρώτος τελικός των κοριτσιών έγινε μεταξύ των ομάδων του 1ου Λυκείου Καρδίτσας και του 3ου  Λυκείου. Η ομάδα του 1ου Λυκείου πήρε το προβάδισμα από την αρχή και κέρδισε τον αγώνα με σκορ 55-30.

Πρωταθλήτρια ομάδα κοριτσιών και για την φετινή σεζόν  η ομάδα του 1ου Λυκείου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση με πολύ καλές εμφανίσεις στα σχολικά πρωταθλήματα.

Προπονητής της ομάδας του 1ου Λυκείου ο Ναούμ Κώστας και για το 3ο Λύκειο ο Παππάς Σπύρος.

Τα μετάλλια στις δυο φιναλίστ απένεμε η Προϊσταμένη  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας κα Πράντζου Κωνσταντίνα η οποία συνεχάρη τις ομάδες και ευχήθηκε αντίστοιχες επιτυχίες και στα μαθήματά τους.

Εν συνεχεία έγινε ο τελικός των αγοριών μεταξύ του 3ου Λυκείου Καρδίτσας και του 2ου  Λυκείου Καρδίτσας. Η ομάδα του 3ου Λυκείου ξεκίνησε δυνατά πήρε προβάδισμα δέκα πόντων και κατάφερε να το διατηρήσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτάνοντας στο τελικό σκορ 55-45. Ήταν ένας ωραίος αγώνας με πλούσιες φάσεις που ευχαρίστησε τους θεατές ο οποίοι χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.

Προπονητής του 3ου  Λυκείου όπως προαναφέρθηκε ο Παππάς Σπύρος και για το 2ο ο Γιαλτρινός Γιώργος.

           Τα μετάλλια στις φιναλίστ ομάδες των αγοριών απένεμε ο Προϊστάμενος  του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Καρδίτσας κος Ταγκούλης Παναγιώτης ο οποίος συνεχάρη και τις δυο ομάδες και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

          Οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες συνεχίζουν στην β΄ φάση πλέον του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης όπου και θα αναμετρηθούν με άλλες ομάδες σε επίπεδο νομών.

Προηγούμενο άρθρο ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΚΑΡΑΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επόμενο άρθρο Συνεχίζει αήττητος o Α.Σ. Καρδίτσας