Την Κυριακή στο Δήμο Καρδίτσας αναμετρόνται δύο διαφορετικές λογικές


  Αγαπητοί Δημότες,

          Την Κυριακή 14 Νοέμβρη καλείστε να επιλέξετε τη Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει να διοικήσει το Δήμο Καρδίτσας σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο και τη χώρα μας ευρύτερα.

Ουσιαστικά καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές λογικές για το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση γενικότερα:

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ:

Εμείς στο Δήμο Καρδίτσας επί 4 χρόνια:

  1. Λειτουργήσαμε με πλήρη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και παραμείναμε μακριά από ιδιωτικές εταιρείες, σκάνδαλα ή καταγγελίες για κακοδιαχείριση σε βάρος μας.
  2. Προετοιμάζουμε το  μέλλον της Καρδίτσας για τις επόμενες δεκαετίες. Προωθούμε μεγάλα έργα αναπλάσεων, την ολοκλήρωση του Περιφερειακού, την Ύδρευση, το Περιβάλλον, Τοπικά Ρυμοτομικά, νέα Δημόσια Κτήρια

     ( Γενικά Αρχεία του Κράτους, Φοιτητικές Εστίες, Κλειστό Γυμναστήριο-      Ειδικό Σχολείο, Δημόσια Βιβλιοθήκη, Αστυνομικό Μέγαρο, επέκταση Σχολή  Αστυφυλάκων, ΤΕΙ & Λύκεια)

  1. Πρωτοστατήσαμε συγχρόνως στις διεκδικήσεις του Νομού μας για τον Ε65, τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου, τους Μεσογειακούς Αγώνες, τις Σχολές, τα μεγάλα έργα που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.
  2.  Καταθέσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα με έργα δράσεις και προτάσεις για το Δήμο Καρδίτσας.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΧΑΜΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

    Αντίθετα στο Δήμο Κάμπου επί 8 χρόνια:

  1. Η πλειοψηφία των έργων,  έγινε με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους και ταυτόχρονα δεν αντιμετωπίζουν τα βασικά προβλήματα των δημοτών. Παρέλαβε το Δήμο χωρίς χρέος και το έφθασε στα 2.000.000€!
  2. Δεν επιλύθηκαν ζητήματα που απαιτούσαν διεκδίκηση και αποτελεσματικότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί 8 χρόνια δεν κατάφερε να κάνει όχι μόνο το σχολείο Προδρόμου, αλλά ούτε 1 σχολείο. Αποτελεσματικότητα μηδέν.
  3. Κανένα έργο υποδομής στις Τοπικές Κοινότητες. Μόνο υποσχέσεις όπως 

ήταν το λεγόμενο αεροδρόμιο Μυρίνης, το οποίο είναι μακέτα και θα παραμείνει μακέτα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα εξελιχθεί σε μια πίστα αγώνων επίδειξης για τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια.

4.   Δεν κατέθεσε κάποιο πρόγραμμα ούτε κάποια πρόταση για τον νέο Δήμο Καρδίτσας λόγω έλλειψης εμπειρίας και γνώσης των προβλημάτων

Η τελική επιλογή είναι δική σας. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας!

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή του Νομάρχη Φ. Αλεξάκου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Κώστα Παπαλού για τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου