Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 6 το απόγευμα η πρώτη μεγάλη μαθητική συναυλία


Η πρώτη μεγάλη μαθητική συναυλία  του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 1η Απριλίου στις 6  το απόγευμα  στο χώρο του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας να απολαύσει  τους μικρούς καλλιτέχνες σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κομμάτια διαφορετικών εποχών, σε ποικίλους  συνδυασμούς οργάνων.
Συγκεκριμένα στο α μέρος της εκδήλωσης θα εμφανιστούν τα σύνολα ευρωπαϊκής μουσικής (πιάνο solo, πιάνο 4 χέρια, τρομπέτα-πιάνο, κιθάρα, ακκορντεόν-πιάνο, φλάουτο –πιάνο, κλαρινέττο-πιάνο, βιολιά-κιθάρα, σύνολο κιθάρας, σύνολο χάλκινων πνευστών, σύνολο ξύλινων πνευστών), ενώ στο β μέρος η βυζαντινή χορωδία και τα παραδοσιακά σύνολα (κλαρίνο-κανονάκι-ούτι-παρ. βιολί-κρουστά) θα μας ταξιδέψουν σε παραδοσιακούς ελληνικούς ρυθμούς .
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το ακόλουθο δελτίο παρακαλούμε να ανακοινωθεί την Κυριακή 1 Απριλίου το πρωί.

Η πρώτη μεγάλη μαθητική συναυλία  του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Κυριακή 1η Απριλίου στις 6  το απόγευμα  στο χώρο του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας να απολαύσει  τους μικρούς καλλιτέχνες σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κομμάτια διαφορετικών εποχών, σε ποικίλους  συνδυασμούς οργάνων.
Συγκεκριμένα στο α μέρος της εκδήλωσης θα εμφανιστούν τα σύνολα ευρωπαϊκής μουσικής (πιάνο solo, πιάνο 4 χέρια, τρομπέτα-πιάνο, κιθάρα, ακκορντεόν-πιάνο, κλαρινέττο-πιάνο, βιολιά-κιθάρα, σύνολο κιθάρας, σύνολο χάλκινων πνευστών, σύνολο ξύλινων πνευστών), ενώ στο β μέρος η βυζαντινή χορωδία και τα παραδοσιακά σύνολα (κλαρίνο-κανονάκι-ούτι-παρ. βιολί-κρουστά) θα μας ταξιδέψουν σε παραδοσιακούς ελληνικούς ρυθμούς .
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Σοφάδων συμμετέχει στην ώρα της Γης
Επόμενο άρθρο 10 εκατ. ευρώ για έργα βελτίωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού πρόκειται να εντάξει στο ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας