Την Κυριακή 21/9 ο 11ο Τιτάνιος Δρόμος στον Παλαμά


Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαμά ‘ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ’ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) διοργανώνει τον 11ο ΤΙΤΑΝΙΟ ΔΡΟΜΟ μήκους 10 χλμ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Εκκίνηση: Ξωκλήσι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Τερματισμός: Δημαρχείο Παλαμά στη κεντρική πλατεία

Μήκος Διαδρομής: 10 χλμ

Ώρα Εκκίνησης: 10:30 πμ
Δηλώσεις συμμετοχής και διανομή των αριθμών θα πραγματοποιούνται στο χώρο τερματισμού από τις 08:00 πμ μέχρι και τις 10:00 πμ.
Η μεταφορά των αθλητών στο σημείο εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά με το λεωφορείο του Δήμου Παλαμά από τις 9:15 πμ έως και τις 10:00 πμ στο σημείο εκκίνησης.
Θα υπάρχουν δύο σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές-τριες νερά . Πιθανές θέσεις για τους σταθμούς ανεφοδιασμού θα είναι ανά τρία χιλιόμετρα.
Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές σχετικά εύκολη και ενδείκνυται για επίτευξη καλών επιδόσεων. Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν ημεδαποί και αλλοδαποί αθλητές. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δικής τους ευθύνη. Ειδικότερα δε οι κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονέων τους.
Ιατρική κάλυψη: Θα υπάρχει ιατρός στον αγώνα ο οποίος θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής
Στο πρώτο/η νικητή /τρια της γενική κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στους δεύτερους/ες και τρίτους/τες νικητές/τριες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Παράλληλα με τον 11ο ΤΙΤΑΝΕΙΟ δρόμο 10.000 χλμ, θα διεξαχθεί και πεζοπορία στην ίδια διαδρομή.

Εκκίνηση πεζοπόρων 09:30 πμ απο Ξωκλήσι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Εγγραφές και αναχώρηση λεωφορείου μεταφοράς των πεζοπόρων από το Δημαρχείο στις 9:00 πμ.
Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού μετά τον τερματισμό και του/της τελευταίου/ας δρομέα.
Πληροφορίες- επικοινωνία : Παλιούρας Ευάγγελος 6937664190
Καραμήτρος Δημήτριος 6979525312

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πακιστανοί διακινούσαν με το ΚΤΕΛ λαθραία τσιγάρα – Συνελήφθησαν σε Φάρσαλα και Σοφάδες με 4.000 πακέτα
Επόμενο άρθρο Εκτυπώθηκε και κυκλοφορεί ο νέος κυνηγετικός χάρτης Ν. Καρδίτσας