Την 2η ημέρα των Χριστουγέννων στη Καρδίτσα


          Μια πολύ σημαντική Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα φιλοξενήσει η πόλη της Καρδίτσας στην καθιερωμένη μουσική εκδήλωση από δεκαετίες στην Καρδίτσα τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Το 28ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, θα πραγματοποιήσει την 11η κατά σειρά φετινή του εκδήλωση την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 11:30πμ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.Θα εμφανιστεί η περίφημη Μεικτή Πανεπιστημιακή Χορωδία της NIS (Σερβία) υπό την διεύθυνση της Suzana Costic, μια από τις καλύτερες χορωδίες παγκοσμίως ,σε ένα πλούσιο διεθνές πρόγραμμα.

            Επίσης θα λάβει μέρος και η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας -Κων/νος Ευθυμιάδης υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη σε επίκαιρους  Χριστουγεννιάτικους ύμνους .

           Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων  στη μουσική παράδοση της Καρδίτσας ήταν πάντα συνδεδεμένη με την κλασσική χορωδιακή συναυλία, όπως σε πολλές άλλες πόλεις του κόσμου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ– Restaurant Το Συμπόσιο – NEW HOUSE Γιάννης Κυρίτσης -ΒΛΑΧΟΣ  monotiki- TOYOTA Ντενισης -HOTEL KIERION-Μπουτίκ Λουλουδιών Παπαγεωργίου


Προηγούμενο άρθρο Ντίνος Ρόβλιας: «Χτυπάμε την αισχροκέρδεια»
Επόμενο άρθρο «Ευχές Χριστουγέννων» από τον Σπ. Ταλιαδούρο