Τη Δευτέρα 22\12 η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του ΔΩΚ


Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία πρόκειται να πραγματοποιήσει το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 8,30 μ.μ. στην αίθουσα του «Παυσιλύπου» .

Ανάμεσα σε μια θερμή και γιορτινή ατμόσφαιρα τα χορωδιακά και ορχηστρικά σύνολα του Δ.Ω.Κ. θα ερμηνεύσουν με ξεχωριστό τρόπο Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες επιλεγμένες από Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη Παιδική Χορωδία του Δ.Ω.Κ. υπό την διεύθυνση της Φ.Γιαννακοπούλου,

το Μουσικό Σύνολο Βιολιών με υπεύθυνη καθηγήτρια την Λ.Ντούλια, το Φωνητικό Σύνολο με πιάνο με υπεύθυνη καθηγήτρια την Γ.Καραγιάννη,

το Μουσικό Σύνολο Πνευστών με υπεύθυνο καθηγητή τον Γ. Κεφσερίδη,

καθώς και στο τελευταίο μέρος θα εμφανιστεί το Ορχηστρικό Σύνολο υπό την διεύθυνση του Γ.Τσιάλα. όπου θα ερμηνεύσει ένα ποτ -πουρί από Χριστουγεννιάτικες γνωστές μελωδίες.

Οι συντελεστές του Δ.Ω.Κ. υπόσχονται να χαρίσουν μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία για τους φίλους της ποιοτικής μουσικής έτσι ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Προηγούμενο άρθρο Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ελέγχου με 21 συλλήψεις σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Δημοτικά τέλη σε μια ατελή δημοκρατία