Τη κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Β΄Παιδικός Σταθμός Δ. Καρδίτσας


     Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το προσωπικό και τα παιδάκια του Β΄ Παιδικού  Σταθμού Δήμου Καρδίτσας συνδυάζοντας την με μια μοναδική παράσταση -ευγενική χορηγία- του  Χοροθεάτρου  «ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ».

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Αντιδήμαρχοι: Καραγιάννης Νικόλαος και  Αρβανιτάκου Σοφία, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Σούφλα Ουρανία, ο Πρόεδρος των εργαζομένων Ο.Τ.Α Ταξιάρχης Απόστολος, ο Πρόεδρος του Ν.Π. Γούλας Γεώργιος και η  Προϊσταμένη Δ/νσης του Ν.Π. Γραπατσά-Τζέλλου Ανδρονίκη.

 Το  καλωσόρισμα έγινε από την Προϊσταμένη του Β΄ Π.Σ Σινάνη-Νάνου Σύλβια,  η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι « ο Β΄ ΠΣ εγκαινιάζει σήμερα έναν κύκλο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται στο χώρο αυτό , γιατί  πιστεύουμε ότι η ποιότητα των εμπειριών  και  των μορφωτικών ευκαιριών που παρέχει το περιβάλλον αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού».

Ο βιωματικός τρόπος μάθησης εξασκεί τις νοητικές δυνατότητες των παιδιών, αναπτύσσει τις πρωτοβουλίες του  και καλλιεργεί τις δεξιότητές του.

Οι  επίσημοι απηύθυναν ευχές στους παρευρισκόμενους  και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν το έργο της προηγούμενης  αρχής και να στηρίξουν το δύσκολο έργο των εργαζομένων.

  Ο Πρόεδρος του Ν.Π κ. Γούλας Γεώργιος απηύθυνε ευχές ,συνεχάρει  το προσωπικό και τόνισε το σπουδαίο έργο που συντελείτε στον τομέα της προσχολικής αγωγής , όπου δε γίνεται  μόνο φύλαξη αλλά παρέχονται πολυσύνθετα προγράμματα και δημιουργείται ένα περιβάλλον ευκαιριών για ανάπτυξη των μορφών αγωγής.

Ακολούθησε μια παράσταση υψηλής ποιότητας και αισθητικής  που παρουσιάστηκε από την ομάδα ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ. Η ομάδα απόδωσε χορευτικά το παραμύθι του Ι. Τρούκη «Το χαμένο Φλουρί» σε χορογραφίες της Μ. Καραπαναγιώτη .

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι:

Νεράιδα νύχτας: Λίλα Βαρελά

Αρκουδάκι: Αθηνά Κατσή

Νεράιδα χορού : Εφη Καρανάσιου

Καλλικάτζαρος :Νίκη Καραπαναγιώτη

Μετά τη παράσταση ακολούθησε παιχνίδι με τα παιδιά  και τους χορευτές, οι οποίοι αντάλλαξαν ρόλους μεταξύ τους . Ακολούθησε μικρή δεξίωση.

   

Προηγούμενο άρθρο Σημαντική νίκη του ΑΣΚ στη Λάρισα επί της Ε.Α.Λ. με 71-81
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το πρόβλημα της πληρωμής των εργαζομένων στο Δ. Καρδίτσας