Τοποθέτηση Παπαλού για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας


Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας έχει πλέον καθιερωθεί και καταξιωθεί σε πανελλήνιο, και όχι μόνο, επίπεδο, ως ένας πολύ σημαντικός μουσικός θεσμός με λαμπρή πορεία 32 χρόνων.

Μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών που αισίως έφθασε στην 6η διοργάνωσή και ήδη αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό για την περιοχή μας.

Έναν θεσμό που συμβάλει στην καλλιέργεια της Χορωδιακής Τέχνης ως δημιούργημα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με κοινή αγάπη για τη Χορωδιακή Μουσική να συναντηθούν, να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας.

Ο Δήμος Καρδίτσας είναι πάντοτε αρωγός και συμμέτοχος στις διοργανώσεις-θεσμούς που προάγουν τον πολιτισμό και προωθούν την πνευματική καλλιέργεια και τη μουσική παιδεία.

Εκφράζω την χαρά και την ικανοποίησή μου για τη διοργάνωση υψηλής ποιότητας μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Καρδίτσα, και εύχομαι κάθε επιτυχία και στο φετινό Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ και το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Σχετικά (ξανά) με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας - Γράφει ο Β. Ελευθερίου
Επόμενο άρθρο Χαιρετισμός Πατριάρχου Βαρθολομαίου δια μέσω Κυρίλλου για το Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών