Τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 με 3


Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και την μεγαλύτερη ως τώρα συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 με 5 Οκτωβρίου, το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 με 3  με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 10 έως 17 ετών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον Οργανισμό Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Τα παιδιά συμμετείχαν  στο τουρνουά με ομάδες τριών παικτών και ενός αναπληρωματικού και «πλημμύρισαν » την κεντρική πλατεία  το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής.

Σε όλους τους παίκτες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρα στους παίκτες των ομάδων που συμμετείχαν στους τελικούς και στους νικητές των τρίποντων και των ελεύθερων βολών.

          Στους παίκτες των νικητριών ομάδων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια από τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Δομήνικο Βερίλλη, τον Πρόεδρο του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. κ. Σωτήρη Αντωνίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Τάντο, το δημοτικό  σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α κ. Ηλία Κολιό, τον Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΗ Καρδίτσας κ. Βαρσάμη και τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Φαλλάγγα.

Προηγούμενο άρθρο Η παιδεία είναι κυρίαρχη επιλογή για το ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθρο Γ ΄ Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα ΄΄Γυναίκα και Παράδοση΄΄