Το Δ.Δ. Ψαθοχώρας επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης κ Κύριλλος


Το χωριό Ψαθοχώρα του Δήμου Παλαμά, επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, όπου τον υποδέχθηκαν ο ιερεύς του χωριού πατήρ Αθανάσιος Αργυρίου, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Καραδήμος, ο Αντιδήμαρχος κ. Λόϊας, ο Πρόεδρος του Τ.Δ. κ. Στάθας και οι κάτοικοι του χωριού.

Μετά τον εσπερινό ο Σεβασμιότατος κ. Κύριλλος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Καραδήμο και τους τοπικούς φορείς για την ανακαίνιση του Βυζαντινού μνημείου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, καθώς και για την κατασκευή μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων-πολιτιστικό κέντρο σε οικόπεδο της εκκλησίας πλησίον της πλατείας του χωριού.

Η Ψαθοχώρα στερείτε αίθουσα η οποία θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του χωριού και θα λειτουργεί ως Αγροτικό Ιατρείο, Γραφείο εκκλησιαστικού συμβουλίου, κοινοτικό γραφείο κ.τ.λ.

Ο Σεβασμιότατος ευλόγησε αυτήν την πρωτοβουλία και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα το δήμο Παλαμά για να επιθεωρήσει τα έργα στο εξωκλήσι της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος και την πλακόστρωση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το έργο Οδός Ανθηρό-Μεταμόρφωση-Γκρόπες
Επόμενο άρθρο Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχιακό βοήθημα του ΟΑΕΔ