Ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για τη μείωση των Δημοτικών Τελών


Επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Β. Τσιάκο απέστειλε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας,  εκφράζοντας τις ευχαριστίες για το γεγονός ότι μειώθηκαν τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε μια σειρά επιχειρήσεων της περιοχής. Στην επιστολή το Επιμελητήριο ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση του και επισημαίνει ότι το αίτημα που ικανοποιήθηκε ήταν μια πολύχρονη διεκδίκηση που τελικά έγινε πράξη. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε,

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σας σύμφωνα με την οποία ψηφίστηκε μια γενναία μείωση των δημοτικών τελών που αφορούν στις επιχειρήσεις του Δήμου Καρδίτσας. Όπως γνωρίζετε η μείωση των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων – μελών αποτελούσε πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου μας τα τελευταία χρόνια, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις πολλές συσκέψεις και διαβήματα που έγιναν για τον παραπάνω λόγο.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σας που φανερώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού. Την επιστολή που φέρει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου του 2019 υπογράφει ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Ντενίσης.

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου για τους 39 εργαζόμενους του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθρο Ο χειμώνας ήρθε… η Αιθαλομίχλη….θα φύγει;