Ειδήσεις

Το νέο φυσικοθεραπευτήριο Physio by Animus Team


Το νέο φυσικοθεραπευτήριο του Ομίλου ANIMUS “Physio by Animus Team” στο κέντρο της Λάρισας έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αποκατάσταση. Λειτουργεί σε έναν υπερσύγχρονο ισόγειο χώρο, δύο επιπέδων, με καινοτόμο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες με την εγγύηση του Ομίλου ANIMUS, από εξειδικευμένο προσωπικό σε τεχνικές αιχμής.

Το φυσικοθεραπευτήριο είναι συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Για τους κατόχους του προγράμματος υγείας ANIMUS, δεν υπάρχει επιβάρυνση στις ειδικές θεραπείες που δικαιούνται ετησίως μέσω του ασφαλιστικού τους φορέα.

 

Οι υπηρεσίες μας:

Χειροπρακτική – Manual Therapy

Θεραπευτική Άσκηση – Clinical Pilates

Βελονοθεραπεία – Dry Needling

Αθλητιατρική Αποκατάσταση – Sports Rehabilitation

Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία – Mέθοδος McKenzie

Ορθοσωμία – Μέθοδος Schroth

Λειτουργική Αξιολόγηση – FMS

Θεραπευτικές Ραδιοσυχνότητες – INDIBA® activ

 

INDIBA® activ

Η θεραπεία INDIBA® activ βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων και συνδυάζεται με πρωτόκολλα θεραπευτικών χειρισμών και κινητοποιήσεων για να προσφέρει ταχύτερη επούλωση των ιστών, μείωση του πόνου και σύντομη επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα. Χάρη στην κλινικά τεκμηριωμένη δυνατότητα της να ενεργοποιεί βιολογικούς μηχανισμούς με θερμικό και μη θερμικό τρόπο, η θεραπεία INDIBA® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο οξύ και υποξύ στάδιο καθώς και σε χρόνιες παθολογίες στον χώρο της Αθλητιατρικής, της Φυσικοθεραπείας και της Αποκατάστασης. Η μέθοδος INDIBA® activ αποτελεί θεραπεία εκλογής για χιλιάδες επαγγελματίες αποκατάστασης εδώ και 30 χρόνια!

ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 3 | ΤΗΛ. 2411 803308

| Ε-mail: animusphysio@animus.com.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού με αύξηση στην επισκεψιμότητα
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Ο προϋπολογισμός του 2020 καλύπτει το μεγάλο αναπτυξιακό και επενδυτικό κενό