Το περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας στα ΤΕΙ


     Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, στις 25 Νοεμβρίου, 2010, Πέμπτη, 9 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας ξύλου και επίπλου, στην Καρδίτσα, παρουσιάζει, αφιλοκερδώς, στους φοιτητές των Τ.Ε.Ι. Καρδίτσας την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του γνωστού και καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

   Συνδιοργάνωση: ΤΕΙ Λάρισας, Παράρτημα Καρδίτσας.

   Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας πραγματοποίησε πολλές παραστάσεις, δωρεάν, για τους φοιτητές της Κτηνιατρικής και των ΤΕΙ της πόλης μας, δημιούργησε φοιτητικό θεατρικό και μουσικό σχήμα με το οποίο έδωσε παραστάσεις σε Σχολεία της πόλης μας, στο Σχολείο όπου φοιτούν παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε Σχολεία του Νομού Καρδίτσας και στις φυλακές ανηλίκων Κασσαβέτειας, προσφέροντας πολιτισμό στους νέους μας. Επίσης, έδωσε, δωρεάν παραστάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και στο Στρατόπεδο Στρατονομίας(Ρούσσο).

 Ο Διευθυντής του Θεάτρου Δημήτρης Ρήτας, με την ευκαιρία της παράστασης αυτής, μας είπε: « Η Κτηνιατρική Σχολή, τα ΤΕΙ, η Σχολή Αστυφυλάκων και το Στρατόπεδο Στρατονομίας, κοσμούν και στηρίζουν με πολλούς τρόπους την πόλη μας. Οι Βουλευτές, οι άρχοντες του Νομού και ο καθένας μας ξεχωριστά, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και από τη μεριά του, πρέπει να ενδιαφέρεται και να στηρίζει την εύρυθμη λειτουργία τους, για να μην πάθουμε ό,τι πάθαμε με τη Σχολή Νηπιαγωγών». 

  

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Θεάτρου

Δημήτρης Απ. Ρήτας

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Δημοπρατείται το έργο ανάπλασης που ενέταξε ο Δήμος στο ΕΣΠΑ