Το Σάββατο η τρίτη αγορά με ΑΛ.Μ.Α


Όταν οι κοινωνίες, λόγω της βάρβαρης πολιτικής λιτότητας βρίσκονται κάτω από συνθήκες ψυχικής εξουθένωσης, αναζητούν τη δημιουργία δεσμών, μέσω της εμπλοκής τους σε ομάδες και σε δράσεις.Τα άτομα αποκτούν κοινωνική ταυτότητα, βελτιώνοντας την αυτοεκτίμησή τους και μειώνοντας το αίσθημα της μοναξιάς και του άγχους.

Οι συναλλαγές μας βοηθούν να “αναπνεύσουμε”, να αποφύγουμε την ασφυξία που προκαλεί το υπάρχον χρηματικό σύστημα. Σ’ένα τέτοιο σύστημα, είμαστε όλοι καταναλωτές, πελάτες η δανειολήπτες, ενώ σε ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, είμαστε όλοι ισότιμοι, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ανταλλάσουμε, όλοι προς όλους. Δημιουργούμε ευκαιρίες ενασχόλησης, δίνοντας αξία στα προϊόντα που παράγουμε/δημιουργούμε, στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σας καλούμε το ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 Δεκεμβρίου 2013, στην 3η Αγορά με ΑΛ.Μ.Α, στο καφέ ΡΟΠΤΡΟΝ,(θερμαινόμενος χώρος), στο Αίθριο της Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας, από 10.00-13.00, για να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας, να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες και, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στη δύναμη των πολλών, να μπούμε στη νέα χρονιά.

Στις 12.00 θα γίνει μια μικρή παρουσίαση του ΑΛ.Μ.Α, τόσο ως προς τα μέλη, όσο και προς τον κόσμο που ενδιαφέρεται γι αυτό το εγχείρημα.

Ενημερώσεις, εγγραφές και ταυτοποιήσεις θα γίνουν είτε στη διάρκεια της Αγοράς, είτε κάθε Πέμπτη, 19.00-21.00, στην ΑΝ.Κ.Α ( Μ.Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος)

Όμάδα ΑΛ.Μ.Α:

Γιάννης Γλυνός

Γιάννης Καλταπανίδης

Θωμάς Χατζής

Ευαγγελία Νταλανίκα

Μιχαέλα Βόβες

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site μας:http://oikosfaira.gr/alma/ ή τηλεφωνήστε στο 6972288611

ΟΙΚΟΣΦΑΙΡΑ

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νεράιδα