Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νεράιδα


Το Συμβούλιο της Νεράιδας μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές δράσεις διοργανώνει τα φετινά Χριστούγεννα σε συνεργασία με τον ξενώνα Ν. Πλαστήρα για πρώτη φορά οργανωμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Οικισμού.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 22/12, ώρα 11:00 με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα παιδάκια της Νεράιδας και τους φίλους τους και το ξωτικό του Αη Βασίλη που στέλνει το παρακάτω μήνυμα: Παιδιά την προσοχή σας!!! Το ξωτικό του Αη Βασίλη επισκέφτηκε το μαγικό δάσος και μας περιμένει όλους στον ξενώνα της Νεράιδας Πλαστήρα για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της…. Και δεν ήρθε μόνο του… αλλά φέρνει εκπλήξεις και δώρα για τα όλα τα μικρά παιδιά.

Την Τρίτη 24/12, παραμονή Χριστουγέννων θα οργανωθεί στον χώρο του ξενοδοχείου ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική από τον Πέρι Δημάκη,

Ενώ την ερχόμενη Τρίτη 31/12, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα οργανωθεί ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική από τον Οδυσσέα Νικολόπουλο.

Τέλος την Κυριακή 5/1/2014 στις 13:00 θα γίνει η κοπή της πίτας για τα μέλη και τους φίλους του οικισμού με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα της Μουσικές αποδράσεις.

Καλές Χριστούγεννα σε όλους και ραντεβού τις γιορτές στην πανέμορφη Νεράιδα.

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο η τρίτη αγορά με ΑΛ.Μ.Α
Επόμενο άρθρο Την Παρασκευή η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Ευθυμιάδη