Τραυματίστηκε σοβαρά από τροχαίο με αγελάδα!


Μια… αγελάδα η οποία έκανε αμέριμνη τις βόλτες της μέσα στα ξημερώματα πάνω στον δρόμο κοντά στο χωριό Μαυρομμάτι Καρδίτσας, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν 49χρονο οδηγό που δεν την είδε μέσα στο σκοτάδι και τα δέντρα που περιορίζουν την ορατότητα!

Το άτυχο τετράποδο τραυματίστηκε θανάσιμα από την σφοδρή σύγκρουση, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς το Μουζάκι τραυματίστηκε βαρύτατα στο πρόσωπο, όπου έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Πύργου ένας 86χρονος και σοβαρά τραυματισμένη η 78χρονη σύζυγός του, από έκρηξη σε φιάλη υγραερίου στην κουζίνα του σπιτιού τους, στην Καυκανιά της Αρχαίας Ολυμπίας! Η ανάφλεξη λόγω διαρροής, προκάλεσε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του ηλικιωμένου που προσπαθούσε να αλλάξει τη φιάλη.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 42χρονος που καταπλακώθηκε από τον άξονα ενός φορτηγού σε γκαράζ αυτοκινήτων στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Κομοτηνής- Ξάνθης, όταν επιχείρησε να το ανεβάσει στην πλατφόρμα ανύψωσης! Ο άτυχος εργαζόμενος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Προηγούμενο άρθρο Στη Λαμία ο όμιλος αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ
Επόμενο άρθρο Λαϊκή βραδιά στο Παυσίλυπο