Στη Λαμία ο όμιλος αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ


Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης, υπό την αιγίδα της Ε΄ Ένωσης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, προκηρύσσει το 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών για το έτος 2011.
Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης σε περίπτωση καλοκαιρίας ή στα 4 Quick κλειστά σε περίπτωση κακοκαιρίας. και θα πάρουν μέρος μικροί αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι το (2001 και το 2002
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2001 έως το 2003, με την προϋπόθεση ότι αθλούνται σε Σύλλογο ο οποίος ανήκει στο δυναμικό τη Έ Ένωσης και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α.
Για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων αφενός και για να κάνουν περισσότερους αγώνες αφετέρου, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα χωρισθούν σε γκρουπάκια των (4) τεσσάρων αθλητών-τριών και αφού δώσουν μεταξύ τους αγώνες με το σύστημα ( Rount -robin- όλοι με όλους ), ο καλύτερος-ρη, του κάθε γκρουπ, (δηλ. αυτός με τις περισσότερες νίκες, ή την καλύτερη διαφορά πόντων)θα μπεί στο τελικό ταμπλό των (4) τεσσάρων καλύτερων αθλητών -τριών.
Ο Καρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα με (2) δύο αθλητές και (2) δύο αθλήτριες κατά επιλογή πάντα του προπονητή τους.
Συγκεκριμένα: 1). Τους μικρούς αθλητές, Χαλιαμάλια Επαμεινώνδα και Χαρόβα Αντώνιο και τις μικρές αθλήτριες, Καρκαλέτση Ερμιόνη και Χαλιαμάλια Ελευθερία.
Τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες, θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ. Θωμάς Γραπατσάς.

Προηγούμενο άρθρο Με μάθημα γιόρτασε το ΓΕΛ Μουζακίου την επέτειο του Πολυτεχνείο - Αναπλήρωσε χαμένες διδακτικές ώρες λόγω καταλήψεων
Επόμενο άρθρο Τραυματίστηκε σοβαρά από τροχαίο με αγελάδα!