Ειδήσεις

Τρείς αντιπροσώπους εξέλεξε η Τ.Ο Καρδίτσας του Ποταμιού


Με μαζική συμμετοχή αντιπροσώπων διεξήχθη το 2ο Συνέδριο του Ποταμιού το οποίο εξέλεξε νέο Επικεφαλής, Συμβούλιο Αξιοποίησης και Αξιολόγησης Στελεχών (ΣΑΑΣ) και Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ). Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανεξελέγη στη θέση του Επικεφαλής με ποσοστό 88,16%, ενώ ο Παύλος Ελευθεριάδης συγκέντρωσε το 11,84% των ψήφων.

Ένα κίνημα που ζητάει επίμονα αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση δημιούργησε ένα όργανο εσωτερικής αξιολόγησης, το ΣΑΑΣ, που λειτουργεί υπό την ευθύνη της Φωτεινής Λεομπίλλα. Το πρόσωπο που όρισε ο επικεφαλής, σύμφωνα με το άρθρο 14.1 του καταστατικού είναι ο επίσης εισαγγελέας Αρείου Πάγου και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Βασίλης Μαρκής και η καθηγήτρια του Παντείου Άννα Λυδάκη.

Η ΜΕΣΥΑ είναι το ανώτατο συλλογικό όργανο του Κινήματος μεταξύ δύο Συνεδρίων, επέχει θέση Διαρκούς Συνεδρίου και καθορίζει τις μείζονες πολιτικές αποφάσεις του Κινήματος. Στο όργανο αυτό η Τ.Ο, Καρδίτσας του Ποταμιού εξέλεξε τρείς αντιπροσώπους: Αντωνίου Ελένη, Γιαννακόπουλο Χρήστο και Σωτηρλή Χρήστο από τη νεολαία του κινήματος.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου Το πνεύμα του λιονταριού στον Παλαμά